Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Most megijedtem? A többi...

SOS! Most megijedtem? A többi lent

Figyelt kérdés
Már írtam ki kérdést egy talált goldival kapcsolatba!Nos akartam még 1et,hogy a kutya olyan furcsán csatogtattja az álkapocsát,vajon mitől lehet?Most pedig elolvastam,hogy az veszettségre utaló jel!Én most nagyon megijedtem,2 gyerekem van itthon,megmentettem a kutyát,már állatorvosnál is járt!Az észre vette volna??????
2011. nov. 27. 01:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Barátnőmék skótjuhásza is csattogtatj a afogait és ő azért mert fázik és öreg.Mennyi idős lehet kb a goldi?
2011. nov. 29. 12:00
 32/39 anonim ***** válasza:
Az én keverékem is csinálja, akkor, ha nagyon boldog, örül. Ő így fejezi ki. Olyan, mintha vacogna a foga. Először én is megijedtem, előtte sohasem hallottam ilyet.
2011. nov. 29. 12:19
 33/39 anonim ***** válasza:

A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.Spárta hozzá képest,lánynevelde.Csak keményen.

Még ilyen bunkót??

2011. nov. 29. 13:35
 34/39 A kérdező kommentje:
Láp pál????Mi van?
2011. nov. 29. 13:47
 35/39 anonim ***** válasza:
A 11:49-esre írta, h bunkó :)
2011. nov. 29. 15:10
 36/39 anonim ***** válasza:

Ez enyéim is csattogtatják néha. Az egyik szuka, ő akkor, amikor valakinél kaja van. Ilyenkor a nyála is elkezd néha folyni, meg olyan, mintha "vacogna", annyira enni akar.

A másik egy befogadott sovány kan, ő is ezt csinálja a kaja miatt, meg ha tüzelő szuka szagát érzi.

2011. nov. 29. 15:30
 37/39 A kérdező kommentje:

Ami még aggaszt,hogy a nyakánál rózsaszínű a szőr!

Nem tudom,hogy nem valamilyen marástól olyan!

Bár megnéztem,nem látok rajta semmit!

2011. nov. 30. 10:53
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem veszett...

Nekem is van egy kutyám és az azért csinálja, hogy hadjam békén. És harapni akar de mivel nem akar bántani csak figyelmeztetni ezért nem kell aggódni.

2011. nov. 30. 13:57
 39/39 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek is világos a goldenje és neki is rózsaszín a nyaka és az csak egy jellegzetes folt.
2011. nov. 30. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!