Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Most megijedtem? A többi...

SOS! Most megijedtem? A többi lent

Figyelt kérdés
Már írtam ki kérdést egy talált goldival kapcsolatba!Nos akartam még 1et,hogy a kutya olyan furcsán csatogtattja az álkapocsát,vajon mitől lehet?Most pedig elolvastam,hogy az veszettségre utaló jel!Én most nagyon megijedtem,2 gyerekem van itthon,megmentettem a kutyát,már állatorvosnál is járt!Az észre vette volna??????
2011. nov. 27. 01:15
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
DE ha valakiben csak felmerül a gyanú,hogy lehet,hogy veszett azonnal írja le!
2011. nov. 27. 01:21
 2/39 anonim ***** válasza:
55%
Hát az állatorvosnak szerintem észre kellett volna vennie. Max vérvétel. Ott kiderül hogy benne van-e a vírus.
2011. nov. 27. 01:24
 3/39 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak egy hülye szokás nála vagy állkapocs probléma. Vidd vissza ha nem nézek vérképet és biztosra akarsz menni. Izomgyengesége is van? Vagy ilyesmi? Étvágytalanság, levertség? Na akkor ha habzik a szája és nem tud kínjában mit csinálni, na akkor kell a para nagyon:S De lehet hogy csak valami a foga közé ment és így próbálja kiszedni (főleg ha csontot vagy nagyon száraz tápot evett)
2011. nov. 27. 01:27
 4/39 A kérdező kommentje:
Az étvágya az kitűnő.Olyan szeleburdi!
2011. nov. 27. 01:29
 5/39 A kérdező kommentje:
Az izomgyengeség miben nyílvánul meg?
2011. nov. 27. 01:31
 6/39 A kérdező kommentje:
Az ilyen kutyának állandó jeleggel habzik a szája?
2011. nov. 27. 01:53
 7/39 anonim ***** válasza:
nem tudom, szerencsére nem találkoztam még ilyenekkel. egyszerűen gondolom nem mozog annyira jól, gyengébb. De én úgy hallottam hogy nagy fájdalmakkal jár, azt pedig észrevennéd gondolom. Keres rá googliba:) Mást én se tudok tenni. Ha biztosra akarsz menni, akkor a gyerekeket ne engedd oda hozzá hétfőn pedig mutasd meg a dokinak vagy kérdezz rá. Nem hinném hogy ezért lenne. Mióta van nálad? Oltva van? Manapság nem annyira gyakori (legalábbis úgy hallottam).
2011. nov. 27. 02:03
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

A veszettség bevezető szakasza 1-3 napig tart, megfigyelhető a nyálfolyás, a nehézkes nyelés és a víziszony.

Utána 1-2 napig ingerlékeny, agresszív a kutya.

Nem hinném, hogy veszett lenne, ha jó kedvű és étvágyú.

Lehet, hogy valami belement a fogai közé, és megpróbál megszabadulni tőle.

Nem írtad, mióta tart a dolog, de 1-2 napon belül ki kell derülnie.

2011. nov. 27. 02:04
 9/39 anonim ***** válasza:
a szája pedig azért habzik, mert az állkapocs izma nem zárja le teljesen a száját. Vagyis feszt nyitva van (legalábbis én így hallottam).
2011. nov. 27. 02:05
 10/39 anonim ***** válasza:
na az előttem szóló jobbat írt:) ha mozog, ugrál, eszik, élénk akkor szerintem nem veszett. Ha másik jele az üveges szerű tekintet, nem figyel annyira pontosan vagy hogy magyarázták. Nyugii:) Nincs baj. Láttam már kutyát, aki feszt csattogtatta az állkapcsát csak úgy. Eléggé idegesítő volt mikor rájött:D
2011. nov. 27. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!