Yorki 2,5 éves ivartalanítással kapcsolatban segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem nagyon találtam választ a magamban feltett kérdésekre.
Szóval van egy yorkim elég nagy, stramp kutyus, élénk játékos.
Elszeretném vinni ivartalanítani, de persze ilyenkor a negatív dolgoktól amiket hallott, nehezen szabadul az ember.
Félek hogy nem ébred fel, persze jó helyre viszem megbízható doki, de akkor is..
Meg azt szeretném megkérdezni hogy megváltozik-e a kutyus?
(élénksége, elhízás...)ilyenekre gondolok.
Leírnátok mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban?
Nagyon szépen köszönöm!:)
2011. nov. 23. 19:20
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, megnyugtattatok, komolyaaan :)
Köszönöm a válaszaitokat. <3 <3
2011. nov. 24. 09:43
13/13 anonim válasza:
[link] Ezeket olvasd el figyelmesen.ha ilyen jó orvoshoz hiszed mint aki ezen a honlapon szerepel akkor tuti nem lesz semmi gond.Nekem szuka kutyusom van és ezen a linken látható orvos csinálta azzal a módszerrel amit itt leír és igaz nekem szuka kutyusom van de semmi gond nem volt kb.30-45 perc volt a műtét ébredéssel együtt.Másnapra szerencsére az én kutyusomnak kutya baja sem volt pedig a szukák műtéte mindig bonyolúltabb mint a kanoké hiszen nekik hasüri műtétet csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!