Segítség! Behívás probléma?
lassan 5 éves labrador kan kutyám nem jön hívásra. ha szólok neki, és rám néz akkor nagy örömmel odajön, viszont ha úgy hívom ,hogy nem figyel rám pl szaglászik akkor nem jön oda. arra gondoltam hogy veszek egy sípot, mert észrevettem,hogy az ilyen hangokra mindig felfigyel. ma csak azért mertem elengedni, mert ott volt barátnőm golden szukája, és játszottak, kergetőztek a parkban, és ha barátnőm odahívta a kutyát jött az enyém is.
a síp megoldás lehet? próbáltam már 10m-es pórázzal, klikkerrel is, de ha nem sikerül magamra vonnom a figyelmét, akkor nem jön oda.
14/l
A hallása jó a kutyusodnak? Csak mert írod hogy ha rád néz azonnal jön hozzád, de ha kiabálsz neki nem figyel. A sípnál is lehet hogy nem a sípra figyelt, hanem a másik kutyát síppal hívták és annak a kutyának a viselkedésére figyelt. Remélem nem süket. :)
Nekem tibet spánielem van (vagy pincsi keverék, ez még kérdés, az is marad...) és azonnal jön. Ha olyan a kedve, de ha más kutya érdekli, akkor alkalmi süket és nem akar jönni. :D
Nekem is 5 éves és makacs a kutyám, és most két nappal ezelött megfojtott nálunk egy kiscsirkét és családban elszakadt a húr. ettől kezdve nagyon szigorúan bánunk
vele és így sokkal engedékenyebb lett. Nem szabad hamar abbahagyni mert ugyanolyan lessz.
google, "hogyan legyek falkavezér", első találat
Linkelném is, csak kivágnak érte ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!