Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettem 4 napja egy kis havanés...

Vettem 4 napja egy kis havanéset, és tegnap elkapta a parfó vírust. Elvittem az orvoshoz és azt mondta 50% az eséje hogy meggyógyul. Volt már parfós kutyája itt vkinek? (azt hiszem ez a betegség neve). Mik a tapasztalatok? Meggyógyult a kutya?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 20:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Na nem olvastam el az összes hozzászólást.Bocsi!Nagyon sajnálom a kutyuskát.Szegény, semmiről sem tehetett.Fejbe rúgnám az ilyen szaporítókat.
2009. máj. 12. 17:23
 32/36 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem!

Pedig úgy bíztam benne, hogy a tied is túl éli, én voltam az a válaszoló az első lapon akinek túlélte a kutyája.

Átérzem a helyzeted.

Még egyszer Nagyon Sajnálom:(

2009. máj. 13. 08:34
 33/36 anonim válasza:

nekem is parvós volt a kiskutyám, egy hétig mellette aludtam, hogy tudja, nincs egyedül. Szerintem sokat segített neki, mert mikor elköszöntem tőle,és magára hagytam, nemsokára utánam jött. Estére már ő kérte, hogy mellettünk aludjon.

Persze nekünk is sokba került, és sajnos a fejlődésben is visszamaradt egy kicsit, de szerencsére túlélte, és egy nagyon boldog, ragaszkodó felnőtt kutya vált belőle.

2009. máj. 13. 14:20
 34/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindekinek az együttérzést és a kedves szavakat. Nem ezt a sorsot érdemelte szegény pici kutya, és a kis testvérkéi:(

Legközelebb biztos hogy tenyésztőtől fogok kutyust venni. Tud valaki megbízható havanese tenyésztőt? És mennyi idő múlva lehet új kiskutyát vinni a lakásba? Ki kell valahogy fertőtelenítenem?

2009. máj. 13. 14:25
 35/36 anonim válasza:

előző válaszoló vok.Nem olvastam el a végét bocsi.

Sajnos ilyen is van, hogy elpusztul.Ezt a kutyust már el kell engedned.

Mindenesetre azt tanácsolom, hogy most egy évig ne engedj a háztájra 1 évnél fiatalabb oltatlan állatot, mert szintén megfertőződhetnek.

Nagyon sajnálom, és együtt érzek veled!

2009. máj. 13. 14:28
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha másik kutyust akarsz fertőtlenítsd ki az egész lakást és csak olyan kutyát vigyél haza,aki már megkapta az első 3 oltását! Mi a parvo után formalinnal + klórmésszel fertőtlenítettük a kertet,az udvart,a kutyák helyét,a lakást pedig domestossal.A kicsik bent voltak mikor betegek lettek,a kosarat,rongyokat és mindent,ami érintkezett velük és a fertőző ürülékkel kidobtunk!Azóta néhány alom felnőtt nálunk, szerencsére nem volt semmi fertőző betegségünk
2009. máj. 14. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!