Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettem 4 napja egy kis havanés...

Vettem 4 napja egy kis havanéset, és tegnap elkapta a parfó vírust. Elvittem az orvoshoz és azt mondta 50% az eséje hogy meggyógyul. Volt már parfós kutyája itt vkinek? (azt hiszem ez a betegség neve). Mik a tapasztalatok? Meggyógyult a kutya?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 20:49
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Most nagyon elkeseredtem:( Nagyon szeretném hogy tulélje. Nem a pénz érdekel (amúgy 20ezer volt). Nem volt oltása még. Most 7 hetes. Remélem tuléli szegény kicsi kutyus:(
2009. máj. 11. 21:04
 12/36 A kérdező kommentje:
Nem adott törzskönyvet és elhozta hozzám a kutyát.
2009. máj. 11. 21:05
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

én első

Sajnálom.

Egy kiskutyát legkorábban 8 hetesen lehet elhozni, akkor már 2 oltással kell rendelkeznie.

Ha vettél volna egy tenyésztőtől, akkor kifizettél volna 80 ezret, de ezt most is ki fogod fizetni.

És nem biztos, hogy megmarad a kutya.

Legközelebb gondold meg.

2009. máj. 11. 21:07
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

Inkább mondj le róla (tudom hogy kegyetlenül hangzik) és vegyél egy másikat megbízható helyről

és én azért mégiscsak visszakérném a 20k-t a szaporítótól

2009. máj. 11. 21:07
 15/36 anonim ***** válasza:
84%
Igen, kegyetlen dolog, de enis 21:07 velemenyevel ertek egyet. Nemgondolom hogy annak a pici babanak tovabb kellene szenvednie azt az idot, ami hatra van. Nagyon pici meg hogy komoly esely legyen a tulelesere. De sokkal boldogabb lennek, ha nem nekem lenne igazam. :/
2009. máj. 11. 21:11
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

A betegséget nem nálad kapta el,már beteg volt mikor megvetted.Nem akarlak elkeseríteni,de nagyon fiatal még és kérdés,hogy egyébként milyen volt az állapota.Valószínűleg se oltva,se féregtelenítve nem volt és nagy az esélye annak is,hogy az anyja sem kapta meg az oltásait,szóval elég kevés az esélye a túlélésre a kicsinek:(

Nálunk is volt már parvo.Sajnos egy "tenyésztő" ismerősünk elfelejtette említeni,hogy a 2 héttel idősebb kölykei parvosak. 12 kölyökből 5 élte túl.Napi 3xinfúzió egy héten keresztül + szérum .Ennek már 12 éve,drága tanuló pénz volt,de megtanultuk a leckét!

2009. máj. 11. 21:17
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgasd el és okulj belőle.

[link]

2009. máj. 11. 21:29
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sajnálom,hogy téged is sikerüllt átvernie valamelyik mocsok szaporítónak... Nem sok esélyed van a parvóval szemben, de kélek ha lesz másik kutyád akkor azt biztos helyről szerezd be. Nem házhozvivős "tenyésztőtöl"...
2009. máj. 11. 21:43
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

no igen

azért is vitte házhoz, hogy ne lásd a körülményeket ahol "gyártja" szerencsétleneket

2009. máj. 11. 21:51
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdezőnek épp elég baj,hogy beteg a kutyája,mi meg itt osztjuk az észt,hogy engedje el és vegyen másikat.

Hallgass az állatorvosra és senki másra,ha ő azt mondja,nincs remény,engedd el szépen a kicsit békésen.

Addig próbálj meg mindent,nagyon drukkolunk!

2009. máj. 11. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!