Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék venni kisebb...

Hol tudnék venni kisebb méretű Yorki kutyust olyan 30-40e Ft értékben?

Figyelt kérdés

Ha valaki esetleg tud(megbizhat helyről),akkor legyen szives írja le nekem.Keresgéltem neten,de csak olyan 60-100e között találtam,de sajnos annyit nem tudok rászánni :-( De nagyon szeretnék egyet...És miért kisméretűt?azért mert panel lakásban lakom,és nem szeretném ha a kutyus is "kényelmetlenül" érezné esetleg magát.

Előre is köszönöm a válaszokat:-)

2009. máj. 10. 21:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Kedves "tenyésztő". És van tényleg olyan aki 4500 forintot nem hajlandó kiadni egy törzskönyvért? Azért ez elég nevetséges. Ha te meg azt mondod hogy tegyük fel 40ezer forint a kutya, törzskönyvvel meg 60ezer, akkor meg te vagy nevetséges, és átvered az embereket. Nem hiszem hogy 4500 forint bárkinek is annyira megerőltető lenne... Hozzáteszem, egy IGAZI (!!!) tenyésztő SOHA nem ad el kutyát tk nélül, még ha hobby kutya akkor sem. Nekem mind a 3 kutyám ilyen tenyésztőtől van. Nem kérdezték meg kell-e tk, mert az egyértelmű hogy JÁR a kutyához!
2009. máj. 11. 19:13
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

ha törzskönyvvel kérik, akkor 5 ezerrel több..olyan, mintha maguknak fizetnék a tk-t.

régebben mi is adtuk hozzájuk automatikusan, de sokan mondták, hogy nem kellene nekik, meg ezért felesleges, stb. így már csak annak csináltatjuk meg, aki kéri.

2009. máj. 11. 19:52
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes hogy emberek már 5ezer forinton is spórolnak...
2009. máj. 11. 20:30
 24/26 anonim ***** válasza:
79%

Kedves "tenyésztő" aki ad törzskönyv nélküli kutyát.

Azért remélem, hogy ivartalanítási szerződéssel adod, mert nem vennéd a szívedre, ha törzskönyv nélküli, ismeretlen felmenőjű, szűretlen kutyák szaporodnának.

És ugye ellenőrzöd is a szerződés betartását.

Akkor sem értek egyet az eljárásoddal, de így még magyarázható.

Ugye így csinálod?

2009. máj. 11. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:
75%
Természetesen mindenféle ellenőrzés megvan, nem kezdők vagyunk ezen a téren.
2009. máj. 11. 21:58
 26/26 anonim ***** válasza:
78%
Aha nyílván... Itt mindeki azt mond amit akar amúgyis. Ha le mered írni a kennelnevet akkor már bátrabb vagy:)
2009. máj. 11. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!