Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék venni kisebb...

Hol tudnék venni kisebb méretű Yorki kutyust olyan 30-40e Ft értékben?

Figyelt kérdés

Ha valaki esetleg tud(megbizhat helyről),akkor legyen szives írja le nekem.Keresgéltem neten,de csak olyan 60-100e között találtam,de sajnos annyit nem tudok rászánni :-( De nagyon szeretnék egyet...És miért kisméretűt?azért mert panel lakásban lakom,és nem szeretném ha a kutyus is "kényelmetlenül" érezné esetleg magát.

Előre is köszönöm a válaszokat:-)

2009. máj. 10. 21:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Hol kapsz ennyiért?

Megmondom:szaporítónál.

Komoly tenyésztőnél is kifoghatsz hibás(pl.foghiba,színmhiba,rejtett here stb.)kicsit ennyiért,de ők ivartalanítási kötelezettséggel,tk nélkül vagy "Nem tenyészegyed"felülbélyegzésű törzskönyvvel adják oda.

2009. máj. 11. 00:03
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
Az utolsó hsz-nak teljesen igaza van.
2009. máj. 11. 13:27
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szaporítótól. Yorkiból egy méret létezik, a mini yorki a szaporítás gyöngye. Olvass kutyás könyveket és akkor tudni fogod, hogy egy lakásban a kutya nem a kis mérete miatt nem érzi magát kényelmetlenül. Ez ennél sokkal komplexebb dolog, olvass utána. Ha kutyát szeretnél, de nincs rá elég pénzed, akkor miért nem választasz egy keverék kutyát menhelyről? A Yorkit jobban tudnád szeretni?
2009. máj. 11. 13:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
22:16-nak már boccs h megkérdem de mit csinálsz azokkal a kölykök törzskönyvével amit nem kérnek a (kölyökhöz ) hozzá?pff lehet h itt a hamisítás megy ? nem akarnék senkit se meg bántani am a kérdezőnek inkább sztem gyűjtögessél még egy kicsit !
2009. máj. 11. 16:17
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem kell őt bántani...én 17éves vagyok és énsem tudtam 50-100ezret kiadni egy yorki kutyusra és simán lehet találni az interneten olcsón kutyus vagy épp családi okoból eladó vagy ajándékba elvihető yorkit.Én pl. 1éve vettem 30ezer ft-ért mert ő volt az utolsó az alomból és semmi baj nincs vele,teljesen egészséges,szép és így semmivel se költöttem rá többet és nehogy azt hidjétek,hogy én vagyok az egyetlen szerencsés...Én azt tudom tanácsolni,hogy alaposan nézz körbe [link] -n startaprón és hasonló oldalakon.Én egy hónapig keresgéltem és megérte:)
2009. máj. 11. 16:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászólónak szerencséje volt,de messze nem ez a jellemző!

Nagyon kell vigyázni.

2009. máj. 11. 17:56
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

16:17-esnek:

természetesen a fel nem használt törzskönyvek is jó helyre kerülnek..megetetjük a kutyákkal, vagy az 1x1-es ketrecük aljára betesszük, hogy mégse a betonon kuporogjanak. :)

a viccet félretéve: a törzskönyvet nem kötelező kiállítani, így ha valaki nem kér, akkor nem csináltatunk.

2009. máj. 11. 18:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hmm és miért ne kérne vki tk-t? Az 4500 forintba kerül. Remélem ha vki nem kér akkor 4500 forinttal olcsóbban adjátok a kutyát ugye? Aki meg ezen spórol, az olyan is...
2009. máj. 11. 18:25
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ez úgy korrekt, ha olcsóbban adjuk.

Sokan hobbicélból veszik a kutyát, és azért yorkit, mert ez a fajta tetszik nekik, és teljesen mindegy nekik, hogy van-e papír vagy nincs.Ők nem feltétlenül spórolni akarnak ezen, egyszerűen felesleges pénzkidobásnak tartják, hiszen úgysem szeretnék tenyészteni, csak egy új családtagra/barátra vágynak.

2009. máj. 11. 19:00
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Én a 16:51-es vagyok és le lehet pontozni...akkor is megvan a kutyus és egészséges.Amúgy most a legtöbb hozzászólást úgy kell értelmezni,hogy csak annak legyen yorkia aki megteheti???Én nem azt mondom,hogy akárhonnan vegyen kutyát,énis alaposan utána néztem.Elmentem..láttam a szüleit a szülei törzskönyvét,végig mutogatta a kutyust,hogy nem foghibás megvannak az oltásai megkaptam az oltáskönyvet stb....
2009. máj. 11. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!