Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A te kutyádnak vagy kutyáidnak...

A te kutyádnak vagy kutyáidnak van napirendje?

Figyelt kérdés

Fontosnak tartjátok ezt?

Az én kutyáimnak van és én fontosnak tartom hogy meg legyen a számukra a napi rutin. pl. hogy ugyan abban az időpontban: legyen az etetés, séta, játék stb...

2011. nov. 13. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben osztom az előttem szólók véleményét. Nincs szigorú napirend, és én mindig törekedtem is rá, hogy ne nagyon legyen óraműpontossággal semmi, mert nem kell, hogy böködjenek az orrukkal, hogy márpedig nekik most kell és most jár, vagy ha épp nem úgy alakul, akkor meg kiakadás legyen belőle. Nyilván fix munkaidőben dolgozom, tehát a nagy része valamennyire kötött, de hogy este 7-kor vagy 10-kor kapnak enni, mikor kit viszek sétálni, hányat sétálunk, stb, az nem kötött egyáltalán. Az én kiváltságom ilyen kérdésekben dönteni.
2011. nov. 14. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:

az én kutyámnak is van napirendje : ő egy csivava

Reggel föl kelünk : amikor suli van akkor 6:25től 6:40ig megyünk ki amikor nincs suli akkor 9:00-9:45ig

délután:14:30tól-15:00ig

este: 18:15-18:45ig

a reggelije: amikor van suli akkor 6:00 amikor nincs akkor 10kor van (párizsit szokott enni meg sajtot vízzel)

ebéd: 13:00kor van (levest eszik meg tápot)

uzsi: jutifali (amikor tanítom)

Vacsi: csont + alma

játszani: majdnem egésznap szoktunk

tanítani napi két-három órát szoktam(a kertben vagy az utcán) mostmár tud szlalomozni, két lábon menni, pacsit adni, éés ezt még fejleszteni kell(néha néha megy utánam )

pihizni meg 30percet szoktunk

2011. nov. 19. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok (21:57) de nekünk nem mindig van napirendem
2011. nov. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!