Miket főzöl a kutyádnak? Mi a napirendje?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 08:17
1/3 anonim válasza:
Én ma rakott krumplit főzök.
Így a kutyus is azt kap.
Remélem ízleni fog neki.
2/3 anonim válasza:
Általában csirkemájat és rizst, mert ezeket nagyon szereti. De szoktam még főzni neki csirkefarhátat, meg csirkehusit is. A száraz táp mellett néha ezeket kapja kiegészítőnek.
Enni mindig este kap, mert délután van egy másfél órás séta amikor a futtatóra megyünk és kutyákkal van. Illetve még este is egy fél-egy órás séta hol tanulunk és gyakorlunk. Itt is jutalmazom szóval ezt is üres pocival kell. Na meg azt sem akarom, hogy bélcsavarodást kapjon szóval ezért mindig este kap enni.
3/3 anonim válasza:
5 kor kelünk 1 óra séta az éppen aktuális eladó vagy megtartott fiatal kutyákkal(ha fiatalok éppen nincsenek akkor a nagyokat szoktam vinni). Délután mikor haza érek kiengedem őket a kennelből és megy a játék az udvaron. Ete megint egy séta ilyenkor már a nagyokat is ki szoktam vinni. A menü az esetek egy részében táp máskor rizs, marha/kecske hús, zöldségek, gyümölcsök reszelve, joghurt, kecskesajt ehhez kapnak táplálék kiegészítőt (általában mindenki mást, amiről úgy gondolom, hogy szükségük van 3 Grizzly salamon oil) Kaja után 1 óra kennel fogság majd egy esti levezető labdázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!