Milyen a napirendje SHELTIE-teknek?
Szia!
Nekem is sheltiem van 7hónapos kan :)
Panelban lakunk.3,5hónaposan lett szobatiszta.
Mezőkövesdre járunk suliba havi 3-4alkalom.meg azokat otthon is lehet gyakoroltatni.Elég okos fajta.Imád futni ezért mi agilityre is szeretnénk járni. Napi 3-4 óránként séta.Kell nekik mozgás mivel juhászfajta.Fürdetni ha nagyon koszos ,mert anugy öntisztító a bundájuk.Játszani imád plüssökkel.6hónapos kora után 2x-i etetés.Sokat ne etesd , mert hízékony fajta.Küldj róla képet!köszi
Itt van 2 web olvashatsz róluk bővebben, mert mi leírjuk a tapasztalatokat,de mint mi emberek Ők is mások hiába egy faj...központi kutyák(ezt ugy értem,ha a suliba ő nem futhat nem vele foglalkoznak ugat...terelő ill. jelző kutya ezért ugatós fajta alapból)
az igért web oldalak: [link]
Enyémről Itt egy régebbi kép itt kb. 5hónapos Neve Chester.
[link] I
Szia!Kedves utolsó nem tudom honnsn tudod, de igen a Small Swan kennelből van.Pestről 65-80ezer között árulják. Bár jelenleg eladó kölyök nincs, de talán vemhes a kutya.
Wiechner Boglárka a tenyésztő facebookon tudsz vele lvelezni kutyaügyben. 3 színváltozat létezik amiről tudok blue merle, tri color, vagy mint az enyém gold-sable. törzskönyves neve FoolMoon. 5en voltak tesók 3kan 2szuka. nincs baj ha feláll a füle csak ha több lenne mint hoby állat akkor a bírák nem engednék..
Bocs az elírt hibákért csak jelenleg sietek.
itt a small swan kennel honlapja és Bogi elérhetősége:
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!