A Sheltie gyerekbarát?
Figyelt kérdés
10-12 éves gyermekeket szeretné? Mennyi mozgásra van szüksége? Milyen gyakran, és hogyan kell ápolni a szőrét? A jelleméről van valamilyen személyes tapasztalatod? :)2011. szept. 5. 22:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan. Kedves, jó fej kutya. A mozgásigénye átlagos imád labdázni, nagyokat sétálni és nagyon okos jó ha van valami feladata (frizbee, labda stb) és kutyasuliban is nagyon jól teljesítenek.
a szőre öntisztuló elég 2 hetente alaposan átkefélni vedlési időszakban kicsit többször.
2/5 anonim válasza:
Igen gyerek barát. Napi másfél-2 óra intenzív mozgás kell neki de heti 1x legalább szellemi foglalkozás is kell neki. 2 naponta át kell fésülni a szőrét.
3/5 anonim válasza:
ne már...3 sheltiem van.. ha 2 naponta fésülném őket akkor teljesen tönkremenne az aljszőrzetük... én 2 hetente simán kikefélem őket és mindig nagyon szépek, rendszeresen járunk kiállításokra és soha semmi baj a szőrükkel..
Napi 2 óra mozgás meg minden kutyának kell...
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
-igen gyerekbarát
-1-2 hetente szerintem elég fésülni a szőrét(legalábbis az enyémnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!