Milyen egy kutya napirendje? A te kutyádé milyen?
Figyelt kérdés
Az a bajom hogy egyszerűen semmi nem jut eszembe a sétán és az etetésen kívül amit rendszeresen lehetne csinálni. Nem egy káosz az életem, de egyszerűen sosem jön össze hogy ugyanabban az időben csináljam az két fent említett dolgokon kívül a többit mert így érzem hogy meg vagyok kötve hanem csinálhatom a dolgokat akkor amikor olyan kedvem van. Minden megkapnak a kutyáim és rengeteg időm van rájuk, csak mindig máskor, természetesen a halaszthatatlan dolgokat nem számítom ide. :/ De szeretnék stabilitást nyújtani végre.2010. júl. 10. 20:29
1/26 anonim válasza:
eszik alszik eszik megugatja a postást alszik eszik alszik
és másnap kezdődik elölről :)
2/26 A kérdező kommentje:
Bocsi, ennél kicsit komolyabb kutyásoktól kérdezném inkább :D Akik nevelik, sétáltatják, hurcolják a kutyát magukkal, meg kutyaiskolába stb... Nem azért mert az rossz amit a te kutyád csak ha nem úgy élsz mint mi akkor nehéz összehasonlítani.
2010. júl. 10. 20:36
3/26 anonim válasza:
sétál, ugat, alszik, iszik, alszik, eszik, alszik:D
4/26 anonim válasza:
Reggel felkelés, séta, evés, alvás, felkelés, séta, alvás, hosszú séta,játék, evás,alvás.
5/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok (a 2. hozzászóló) Nekem 7 kutyám van, tenyésztő vagyok de az enyémeknek sincs semmi programjuk
7/26 A kérdező kommentje:
* kutyám, nem kutyáim, a kutyáim még csak álom :D
2010. júl. 10. 20:37
8/26 A kérdező kommentje:
Az én kutyám hiperaktív, nem tud annyit aludni :D
2010. júl. 10. 20:39
9/26 anonim válasza:
Gondolom lakásban tartott kutyus.Nálunk a séta mindíg ugyanakkor van naponta 3x.Az enyémek kistestűek,uh ha du dolgom van,jönnek velem a kocsiban.Kivéve,ha kánikula van.
10/26 anonim válasza:
Felkel reggel,leviszem,iszik tejet,alszik kb. délig,leviszem,iszik tejet,alszik kb. délután 6ig,leviszem,iszik tejet,alszik.És másnap kezdődik elölről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!