Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen egy kutya napirendje?...

Milyen egy kutya napirendje? A te kutyádé milyen?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy egyszerűen semmi nem jut eszembe a sétán és az etetésen kívül amit rendszeresen lehetne csinálni. Nem egy káosz az életem, de egyszerűen sosem jön össze hogy ugyanabban az időben csináljam az két fent említett dolgokon kívül a többit mert így érzem hogy meg vagyok kötve hanem csinálhatom a dolgokat akkor amikor olyan kedvem van. Minden megkapnak a kutyáim és rengeteg időm van rájuk, csak mindig máskor, természetesen a halaszthatatlan dolgokat nem számítom ide. :/ De szeretnék stabilitást nyújtani végre.
2010. júl. 10. 20:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon változatos a munkabeosztásom,ezért nálunk csak az etetés,ami fix időpont.Este 19 óra.Napi háromszor visszük sétálni.Reggel:5 és 9 között,délután 13-15 között este 20-22 között,a napirendünktől függően.

Az én kutyám nagyon jól alkalmazkodott ehhez.Szabadnapjaimra mindig beiktatunk egy nagyobb kirándulást és naponta a háromból legalább egy kiadósabb sétát.Három óránál többet nincs egyedül,mert hárman ,háromféleképpen dolgozunk.

Szóval szerintem sem kötelező mindent percről-percre betartani,annál sokkal rugalmasabbak a kutyák.

Úgyis látod a kutyádon,hogy megfelel e neki ez a változatos napirend.

2010. júl. 11. 23:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én 3 hónapos kiskutyámnak bonyolult napirendje van.

Felkel előnek is egy jó kis séta, utánna eszik egyet, majd pihenget, majd tanítás és játszás, majd ebéd, majd utánna kiengedjük szaladgálni, és akkor séta és vacsora, utánna még egy p

2010. júl. 12. 09:10
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Felkel reggel ( fél 8-kor) az első dolga az,hogy engem felébresszen :D(vagy felugrik az ágyra és odahajol közel hozzám, vagy ha lelóg a kezem megnyalogatja :D) kap enni, leviszem sétálni, közben futkározunk egyet(vagyis kergetőzünk :D)visszamegyünk, iszik, játszok vele(pl. eldobom a labdát, hozza vissza, vagy simogatom a hasát). utána hagyom pihenni, kap ebédet. Leviszem, egy nagy sétára, elengedem a pórázról, had futkározzon :)visszamegyünk alszik. felkel, odajön hozzám,a hátára fekszik, és azt akarja,,hogy simogassam a hasát. Kap vacsorát, leviszem, felhozom, és utána elkezd össze vissza rohangálni, egyik szobából a másikba :D Legalábbis tegnap ezek voltak :D aztán olyan 9 körül el is aludt :D (2 hete van meg (LLL) )
2010. júl. 25. 11:42
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok :D Azt kihagytam, hogy a reggeli séta után, apa viszi magával kocsikázni(mivel megy boltba), a mi kutyusunk imád autóban lenni :D( a múltkor is mentem velük és felmászott oda hátra, aztán addig onnan nézelődött :P
2010. júl. 25. 11:44
 25/26 anonim ***** válasza:
Hétköznap a kutyáké az egész délelőtt lustiznak alszanak ilyesmi. Utána haza érek és akkor jön egy 1 órás séta utána pici pihi van 1 órán keresztül(vagy kevesebb)utána pedig játék van az is olyan 1 óra végül megint pihi utána vacsora van és alvás :D Hétvégén kicsit másabb, mivel több időm van rájuk. Reggel 9-10 között elmegyünk sétálni utána pihiznek 12-1 körül pedig játék utána 3-4 között pedig újabb séta és vacsora :)
2018. febr. 6. 11:46
 26/26 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok szóval suliidőben:

2-ig egyedul vannak utana viszem oket setaltatni futtatora. Olyan 1-1,5 ora utana pedig ujra 4-5 ora kozott futtatora megyunk kb 2 orat es akkor jatszik masik kutyaval tanulunk.hetvegen 11-12 kozott seta. Utana 2-3-ig kutyasuliba jarunk mindketnap. Utana 7-kor vacsora. De van mikor beiktatok kirandulast az erdobe hetvegen. Es mikor nyar van akkor usztatni is szoktuk a kutyat 2-2,5 orat vagyunk a Dunanal :)

2018. júl. 23. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!