2 hetes kiskutyát hogyan kell etetni, gondozni?
Figyelt kérdés
Milyen tápszer kell nekik, milyen árban van? Hány órára lehetne egyedül hagyni? Mindent írjatok le légyszíves!2011. nov. 12. 20:20
11/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
20:42 miből etetted a kiskutyát? fecskendőből, cumisüvegből? Szépen fejlődött?:)
2011. nov. 12. 21:07
12/20 anonim válasza:
Vettem cumisüveget 400 ft és lehetőleg olyan cumit vegyél amin nincs lyuk hanem te csinálsz rá mert ha nagyon jön akkor fuldokol szegényke. És igen jól fejlődött 400 gramm körül volt, most másfél kilós :)
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2011. nov. 12. 21:11
14/20 anonim válasza:
Nincs mit és sok sikert a felneveléshez. Én nem bántam meg :) Ha érdekel még valami írj privit megpróbálok segíteni ha tudok:)
15/20 anonim válasza:
Legjobb, ha besétálsz egy rendes állatorvoshoz és tőle kérsz segítséget.
16/20 anonim válasza:
Állatorvos annyit fog mondani tápszer ha nincs pénz rá akkor kecsketej 2-3 hetes korba féregtelenítés után ezt 2 hetente meg kell ismételni és 6-7 hetesen jöhet az első oltás . Jobb esetbe megvizsgálja még.
17/20 anonim válasza:
Ez a vizslás hirdetés már réges-rég nem aktuális.
18/20 anonim válasza:
Persze, egy nem normális állatorvos ezt mondja. Olyat kell keresni, aki lelkiismeretes, segít és elmagyaráz mindent, nem valami életunt lódoktort.
19/20 A kérdező kommentje:
19:24 Igen.Sajnos,vagy szerencsére már nem. DE! Azt olvastam hogy amikor aktuális volt szerencsére mindegyik kiskutyus talált gazdát.:)
2011. nov. 14. 16:01
20/20 A kérdező kommentje:
De azért Köszönöm Szépen Mindenkinek a válaszokat!!
2011. nov. 14. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!