Hol találok az interneten olyan anyagot, amibe leírják, hogy kell egy kiskutyát nevelni, gondozni és szobatisztaságra tanítani? Mivel kell etetni és stb? Milyen kisméretű lehetőleg rövid szőrű kutyát ajánlatok panel lakásba, egy közép korú nőnek?
Szia!
Nekem ez az egyik kedvenc honlapom: www.haziallat.hu ezen az oldalon nagyon sok hasznos cikk van, és rákereshetsz bizonyos fajtájú kutyák jellemzőjére. De ezen az oldalon is vannak fajtaleírások és jó cikkek: www.kutya.lap.hu
Remélem segítettem, és nagyon jó kutyázást kívánok, remélem sok örömötök lesz a csöppségben:)
Ja majd el felejtettem, hogy sok sikert és boldogságot az új jövevényhez!
A kritériumok alapján pár kutyafajta ami szembe jut: Jack Russel terriert, Tacskó (bár egy többezer kutyával végzett amerikai felmérés szerint ez a 2 legagresszívebb fajta), Bullterrier (nagyon ajánlom, bár kemény kéz kell a neveléséhez de nagyon szerető társ), Beagle (mindenképpen törzskönyveset vegyél ebből a fajtából, mert most divatkutya és a szaporítók ki tudja mivel keresztezik). Hirtelen ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!