2 hetes kiskutyát hogyan kell etetni, gondozni?
A legjobb lenne valami béranyát keríteni.
Nem csak a tápszerekkel pótolhatatlan anyatej miatt, hanem a későbbi viselkedészavarok elkerülése miatt is.
A kutyáknak nagyon fontos, hogy az anyjuk mellett, több kölyökkel együtt nőljön fel! Még a szoptatás után is jó, ha az anyja mellett marad egy ideig. Minimum 2 hónapos koráig el se lehetne választani.
naponta nyolcszor kell megcumiztatni, ha az anyját helyettesíted.
egyébként sajnálom, hogy meghalt az anyja :(
És, ha már ilyen hideg van odakint, jobb, ha nem hagyod kint őt, mert megfagyhat. Ha nagyobb lett, kiteheted, hogy a szervezete erős legyen. Az én kutyám januári születésű. Az anyja gazdája nem szólt bele a gondozásukba. Azt is mondta, hogy nem szabad őket elkényeztetni, meg kell erősíteni a szervezetüket. Ezért nem ilyen fázós a kutyám :)
Én is láttam ezt a hirdetést. :S
Sajnos nekem nincs rá lehetőségem,hogy elhozzak egyet is,de nagyon rendes dolog lenne tőled és mindenkitől aki megtenné.
Szerintem az állatorvost kérdezd meg,hogy mit hogyan csinálj,szerintem ő fogja a legtutibbat mondani..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!