Milyen nevet adnátok egy rottweiler kölyöknek?
Figyelt kérdés
Kissé tanácstalan vagyok, de valami különlegesre vágynék.2009. máj. 8. 09:50
21/32 anonim válasza:
Én inkább lánynak adnám, mint az "a" végű neveket általában.
De akkor legyen Bob. Az olyan férfias név, és édesanyád biztos nem ismer egyetlen Bobot sem. :D
22/32 anonim válasza:
Vagy nevezd el egy külföldi sztárról, arra biztosan felfigyelnek :D Bob (Marley - jó vagyok? :P), Jack (Nicholson) Sylvester (Stallone) Bruce (Willis - neki még a feje is olyan :D) Kirk (Douglas) :D Ezernyi ötletem van. Úhh, ha lenne kutyám, lenne vagy 1000 neve :D
23/32 A kérdező kommentje:
Jójó így egyszerűnek tűűnik de vhogy olyan név lenne jó amiről nem vki más jut eszembe érted:D jajj semmi jót nem találok:( de váárom továbbra os az ötleteket:(
2009. máj. 8. 19:28
24/32 A kérdező kommentje:
ezt a jelet akartam: :)
2009. máj. 8. 19:28
25/32 anonim válasza:
A Zora és a Zoe inkább lány név, de a többi jól hangzik! Egy Rotinak valami komolyabb nevet adnék, pl Oszkár, Olivér (Oli), Zorró, Zeusz, Dante...
Majd írd meg, mi lett!
26/32 anonim válasza:
Akkor legyen Samu, vagy Ubul, vagy Gerzson, vagy Zénó, vagy Ödön, vagy Ulrik, vagy Alfonz, vagy akármi. :D
Hát, tudom, hogy nem egyszerű, de ha ez vigasztal, át tudod keresztelni, sőt. Simán el tudom képzelni, hogy úgy jársz majd, mint egy kisbabával szoktak, hónapokig tervezgetik a nevét, aztán megszületik, és:
Ez a gyerek tiszta János! :D vagy akármi. :) Érted? :)
27/32 A kérdező kommentje:
Az Oszkár tetszik:)tudom, hogy valami tekintélyt sugalló nevet kellene adni, de nem akarok átlagos nevet adni neki...
2009. máj. 8. 20:05
28/32 A kérdező kommentje:
Dalton??
2009. máj. 9. 14:21
29/32 anonim válasza:
ha szereted a rap zenet akkor szinte lehet snoop vagy tupac...de ha nem akkor ez van
30/32 anonim válasza:
Az én kicsikémet Hathornak neveztem el. Egyiptomi istennő, a szépség, az anya, az öröm istennője, de említik még a halál istennőjeként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!