Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adnátok egy...

Milyen nevet adnátok egy rottweiler kölyöknek?

Figyelt kérdés
Kissé tanácstalan vagyok, de valami különlegesre vágynék.
2009. máj. 8. 09:50
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Esélyesek: Carlos, Barney, Karl, Santos, Wasco, Yello, Zello, Zoe, Döme, Winston, Zoe, Fedo, Zorra. Szerintetek melyik a legjobb?? kérlek segítseteeeek
2009. máj. 8. 13:40
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Zebu:-) Kroni (Chronosz)
2009. máj. 8. 14:23
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Dömeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :) én arra szavazok!!!!!! :):):):):):):):)
2009. máj. 8. 14:25
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen gyorsan kimondtató nevek a praktikussak. Gondolj arra mit kiabálnál szívessebben az utcán:-) Nagyapámnak volt egy Cigány nevű fundija... hát ma már biztosan nem így hívnák:-))
2009. máj. 8. 14:25
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

és én sokkal több e-t írtam oda, úgy, mint:

Dömeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D

2009. máj. 8. 14:26
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
nem enged többet. Hülye gyak.kérd. :D (bocsi :D)
2009. máj. 8. 14:26
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép neveket soroltál fel de próbálj olyat választani amit lehet becézni is mert hidd el rá fogsz szokni! Ami nekem eszembe jutott a felsoroltak alapján az a Winny, becsületes nevén lehetne Winston Churchill :)
2009. máj. 8. 18:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítséget:) na anyukám leszavazta a dömét...:( de most felmerült a Buddy:) sztem aranyos. egyébként még nincs meg a kutyus, még csak 4 hetes a pici és nem hozhatjuk el még:)
2009. máj. 8. 18:45
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Bádi? Arra vigyázz, hogy a kutyák elsősorban a magánhangzókra figyelnek, azt jegyzik meg.

A mi kutyánk pl (tacskó volt) hallgatott a Csoszira (az volt az eredeti neve), de a Zoknira, Mogyira, Bobira, Totira, Zsoltira is. :) Ez azért vicces, mert bátyám meg Zsolt, és ha kiabáltunk, hogy "Zsooooooltiiiiii!", arra odaszaladt a kutya is. :)

A "Buddy" pedig szerintem nem annyira egyértelmű hangzású.

Miért nem tetszett édesanyádnak a Döme? :(

2009. máj. 8. 18:58
 20/32 A kérdező kommentje:
Mert egyik ismerősét így hívják és nem igazán kedveli:D közben Buddy is leszavazva:D semmise jóó...Zora lány vagy fiú név inkább?
2009. máj. 8. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!