Doberman vagy Rottweiler? Melyik jobb, és miben?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 19:23
1/20 anonim válasza:
A dobermann az ugatásban jobb, a rotweiler meg a halgatásban. Az első ugatós fajta, a második hallgatós fajta.
2/20 Akiteki válasza:
Nekem speciel a roti jobban bejön.
Szerintem kevésbé kényes, fázós, ezen kívül nem kell levágni fülét-farkát. :)))
3/20 anonim válasza:
dobermannak sem kell feltétlenül csak úgy jobban néz ki. dobit ajánlom
5/20 anonim válasza:
Dobermann a sportokban sokkal jobb, jó örző védő viszont fázos télen és beszokták engedni, a roti strapabírob, jobban bírja a hideget, ő is jó örző védő kutya, gyerekek mellé inkább rotit mert nekünk a dobermannunk nagyon izgága volt, levolt futtatva, hazaértünk a 2 órás csak futásból és még mindig pörgött...
6/20 anonim válasza:
A dobermann kisebb fogyasztású.. :D
De nem szereti a hideget. Szőrmés borítása csak a dizájnt szolgálja a hideg ellen nem véd szobahőmérsékletet kedveli.
7/20 anonim válasza:
A dobermanok sokszor agybetegek..engem is harapott meg 1 elvileg szelíd ismerősnél..úgy hogy gazdája is ott volt és még csak közelébe se akartam menni..a rotik általában nem olyan betegagyúak...
8/20 anonim válasza:
(Ha jól tudom, már betiltották a fül- és farok csonkítást, de ha nincs így, akkor javítsatok ki.)
Nekem roti, mellette nőttem fel, egyszerűen nem lehet rá rosszat mondani.Őrzi a házat, ugat ha kell, jól tanítható, figyel rád és jó barát.:)
9/20 anonim válasza:
Nekem a Rottweiler jobban bejön. HIggadtabb természetű, csöndes kutya. Külsőre meg masszívabb feléptíésű, alacsonyabb. Meg szerintem gyönyörű kutya. A dobermann sem csúnya, de...
10/20 anonim válasza:
Kezdő gazdinak Rottweilert semmiképp se szabad! Nem tudom volt-e már kutyád. De a rotti, ha nem kapja meg a neki megfelelő nevelést, akár a gazdájára is veszélyes lehet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!