Mikor tüzel a rottweiler?
A kutyák általában elléstől számítva 6hónap múlva kezdenek tüzelni.Persze ez függ az ő fizikai állapotától.
Én most a következő tüzelésnél nem pároztatnám be, hadd jöjjön rendbe teljesen, jó kondiba legyen.
Mindenképpen bezárnám a most következő tüzelés alatt, nehogy legyenek kiskutyák.Injekcióval hormonálisan nem zavarnék bele a hormonrendszerébe, mert annak lehetnek következményei.
-Honnan tudod, hogy tüzel a kutyád?
-Fogy a szén a pincéből. :D
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni... :)
Megint 12:28 vagyok.Én is állatbarát vagyok, szinte h.lye sokak szerint.Legalább te megértessz, injekció méhgyulladást stb.-t okozhat.De az az injekció is, amit akkor adnak be, mikor egy kutyus már bepárzott.( Esemény utáni tabletta).Ráadásul egy tenyésztő ismerősömnek sosem tüzelt utánna a kutyája.
Ivartalanítás után pedig sok kutya el is hízik.Nem egészséges.
A másik dolog, ami a szőrén segítene az a Panthenol Spray,( hab) patikában recept nélkül kapható.Teszel belőle a kezedre, és a problémás szőrhiányos területeket gyógyítani fogja.Ezt égésre is használják, nagyon jól regenerál.Ha bármiben segíthetek írhatsz privit is.
Attól, hogy erélyesen szólalsz meg, a tények nem változnak. Évi 1 alom az pont évi 1 alommal több a kelleténél.
Ha senki nem csinálná, nem az állatok rovat szűnne meg, hanem a menhelyek és a sintértelepek. Elhoztad egy szaporítótelepről és most ugyanazt akarod folytatni, csak jobb kaját adsz neki.
Azt írtad, hogy még 2 kiskutyát szeretnél, hogy ne unatkozzon.
És ha mondjuk 2 kiskutya születik, abból mondjuk egy fiú és egy lány? Őket sem fogod ivartalanítani (mert ha az anya kutyát nem, akkor gondolom a kicsiket sem) és akkor majd beltenyészet lesz. Mi lesz a sok beteg, ideggyenge rotweilerrel?
Inkább nem szeretném tudni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!