Milyen nevet adnátok egy rottweiler kölyöknek?
Figyelt kérdés
Kissé tanácstalan vagyok, de valami különlegesre vágynék.2009. máj. 8. 09:50
1/32 anonim válasza:
Kislány, vagy fiú?
Rengeteg név közül lehet választani(neten sok helyen vannak kutyanév listák), ha már ismered a kutyust, az segíthet a választásban. Az én kanom már kiskorában is olyan kis magamutogató(nagyképű) volt, aztán így úgy döntöttünk, Gino lesz a neve. A szukám Molly, de az régi emlékek miatt...
2/32 anonim válasza:
3/32 anonim válasza:
Hehe, nekünk kiskoromban (pontosabban inkább bátyámnak, de enyém is volt :P) volt egy rottweilerünk, és Béla volt a neve. :D Tudom, nem annyira különleges, de én ha megismerek egy Bélát, mindig rögtön a kutya jut eszembe.
A mostani kutyájukat Adának hívják, ez sem túl kutyás név. :)
Szerintem van ilyen kutyanév-gyűjtemény is valahol...
Válogass kedvedre! :)
4/32 anonim válasza:
A roti szukámat Döníznek hívták :)
5/32 anonim válasza:
Az én Rotimat Adolfnak hívják. TK-ves kutya, mi is keresgettünk neki neveket, de végül maradtunk annál, aminek elkeresztelték.
6/32 anonim válasza:
Én ismerek három rotit. Az egyik Negró, a másik Penge, a harmadik Athos.
7/32 A kérdező kommentje:
Jajj de hülye vagyok: fiúú és valami egyedit akarok. Már van egy lehetséges: Carlos:D olyan aranyoos. szerintetek?
2009. máj. 8. 10:36
8/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm amugy a segítséget:) néztem már ezeket naptárakat de egy forintot se érnek....
2009. máj. 8. 10:38
9/32 anonim válasza:
tekintve ókori római származását: cicero, izisz, romolus, remus, vergilius ...
10/32 anonim válasza:
Ha lány: Héra vagy Sheila
Ha fiú: Zeus vagy Apolló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!