Mit nem adhatok enni a kutyámnak? Mi tilos?
Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 20:52
11/13 osvathtibi válasza:
Erről pont ma olvastam egy nagyon jó kis cikket. Abban részletesen le van írva, hogy mit-miért nem szabad adni a kutyának.
12/13 Bejnisz válasza:
Szia!
Igaz már régebben beszélgettetek itt az oldalon erről a témáról, de ha esetleg aktuális még, akkor nagyon szívesen ajánlom figyelmedbe a:
www.kutyatippek.hu
oldalt, ahol részletesen le van írva, mely ételek nem adhatók a kutyiknak. Szerepel köztük töbek között: Csoki, szőlő, mandula, gomba, hagyma, valamint egy jó pár virág is, melyek szintén mérgezőek lehetnek.
Még ha későn is szóltam hozzá, mert én még csak most regisztráltam és eddig nem láttam ezt a kérdést, remélem valamelyes tudtam segíteni!
13/13 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, de hátha segíthet még valakinek így karácsony előtt. Sok sütemény és egyes szaloncukrok is tartalmaznak xilitet ami a kutyák számára már kis mennyiségben is mérgező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!