Mit szóltok ahhoz, hogy TILOS póráz nélkül sétáltatni?
Eddig is szabály, volt, eddig is betartottam, de az már túlzás, hogy sem a környező erdőkben, sem egyéb parkokban nincs arra lehetőség, hogy az ember elengedje a képzett vizsgás kutyáját?
Ha már figyelemmel kell lenni a szimpla mezei járókelőkre, akkor miért nincs senki figyelemmel a kutyásokra? Akik elvileg az "ember legjobb barátját" választották társul?
Semmi bajom, hogy utcán nem engedhetem el a kutyámat, de igenis lesznek olyan kedvesek és biztosítsanak elég futtatót, ami nem zsebkendőnyi méretű, hogy a kutyák kellő képpen lemozoghassáh magukat.
Vagy esetleg sétáltassak MINDIG fix 1 méteres pórázon egy agarat, németjucit, szettert? Félreértés ne essék, nekem ezek közül egyik sincs, de az már tényleg nonszensz, hogy a flexi póráz is TILOS.
Várom a véleményeteket!
Én nem tudtam, hogy tilos, de ezután is lesz.rom. Nehogy már 1m-es pórázon sétáltassam a kutyámat.
Nem normális, aki kitalálta! Inkább a szabadon kószáló kutyák gazdáit kéne megbírságolni, nem a kutyasétáltató gazdit. Nyilván csak az sétáltatja a kutyáját póráz nélkül, akinek engedelmes a kutyája.
Felháborítónak tartom!
Egyébként ki büntethet érte? Rendőr? Jegyző?
Én azt hittem lepadlózok a hétvégén...
Budai hegyek: tábla tiltja a kutya szabadon engedését. Hát jóó, mondom, akkor póráz... Nemsokára rá megjelent egy ürge, és lefényképezte a kutyát.
No comment. (ez még a parkoló mellett volt mikor indultunk)
Normafa: megbüntették az egyik ismerősömet, szabálysértés, sok tízezer Ft.
Békásmegyer, fiatal középsulis ismerősömre rászóltak, hogy tegye a kiskutyáját pórázra, vagy feljelentik.
Folytassam?
Én sem értem, hogy ha már ennyire szigorodnak a szabályok, akkor pl a flexi miért nem lehet...
Én nem hobbi kutyatartó vagyok, számomra a kutya munkaeszköz. Nincs per pill egy hely a környéken, ahol nyugod szívvel elengedhetem, mert másfél négyzetméteres területen szorong 60 kutyás (persze cseppet túlozva)... Ez akaratlanul is feszültséget szül...
lehet h nem a kérdésre adok választ
inkább én kérdeznék :D milyen agarad van? igaz az h nem behívhatóak 100%osan??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!