Most engem vagy őt büntetnék meg?
A válasz megírásának időpontja: ma 17:46
Semmi baj, miért kellene bocsánatot kérned :)Mindenki leírja a saját álláspontját, a többiek meg vagy elfogadják, vagy nem :D
Persze, hogy bármikor megbüntethetnének...elvileg SEHOL nem lehetne elengedni kutyát, csak a pár négyzetméteres kutyakarámokban...na ez az IGAZI ÁLLATKÍNZÁS...
Forgalmas helyeken és erdőkben annyi felszerelés van a kutyámon, hogy messziről virít, hogy gazdás...és mivel nagy tömegben azért pórázon van, illetve erdőben-utcán ha a járdán, ösvényen jönnek mások mindig magamhoz hívom, látják, hogy kihez tartozik. Illetve utcán soha nem engedem látótávon kívülre.
Amikor rendszeresen grasszáltak a közteresek, akkor szájkosárban engedtem el pórázról, meg sem mukkantak, pedig egy nap többször is találkoztam ugyanazzal a közteressel :D Már röhögtem magamban, ők meg mosolyogtak.
Erdőben és természetvédelmi területen is csak akkor lőhetik ki, hogy ha legalább 200 méterre van a gazditól, láthatóan kóbor a kutya, vagy vadat űz. Kiránduláson vastag rikító nyakörv, fényvisszaverő mellény és azon fényvisszaverő hám van, tehát teljesen bebiztosítottam
Egyébként ezt a vidit ajánlom mindenki figyelmébe
A kutyafuttatókról, póráz nélküli sétáról van szó benne. A legutolsó mondatot vallom én és még sokan mások is:
"Vagy jogkövető állampolgár vagyok, vagy pedig felelős állat tulajdonos, a kettő egy személyben nem lehetek most!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!