Szerinteteke mi lwhet a baja?
Sziasztok!
A kutyámnak a fülén valami nagyon fura dolgot tapasztalok. Nem voltam itthon egész nap úgyhogy nem tudom mikor alakult ki neki. Na szóval a lényeg,reggel amikor láttam még semmi baja nem volt, egy picit piros volt a bőre a fülénél.Bekentem neki egy kis krémmel (ekcémás volt pár hónapja )és gondoltam most is olyasmi lehet,hát nem.Most amikor haza jöttem kimentem megetetni és a ahol reggel piros volt egy picit ott most van egy kis seb és a sebbe valami és fel van neki dagadva egy kicsit.Lehet hogy hülyén hangzik de olyan mintha pici szívószálak lennének benne fehérek és icipici lyuk van a közepükön és kb 10 db van de nagyon kicsik mint egy tű.Nem tudom mi lehet nem láttam még soha ilyet,és a neten sem találok semmit. Reggel az lesz az első dolgom hogy dokihoz viszem. De gondoltam valaki tapasztalt már ilyet.És hátha megtudom mi lehet.Amúgy a kedvével semmi baj nincs eszik is meg minden.És egyébként nagyon érzékeny bőre van volt már bolha atkája ekcémája 2 szer is! :S
Egyébként 3 éves Amstaff szuka.
Szerintetek ?
csak nyüvekre tudok gondolni. tisztítsd ki neki.
ha gondolod tedd el a gézt amivel tisztítod, hogy a doki megnézhesse
???
tuti valami élősködő lesz, minél előbb kerüljön orvoshoz, ha van állandóan nyitva tartó állatklinika a környékeden, akkor én a helyedben azonnal vinném
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!