Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Veszélyezteti az...

Mit tegyek? Veszélyezteti az anyósom a babámat.

Figyelt kérdés
Külön házban, de közös udvarban lakunk anyósomékkal. Van neki 2 kutyája, akik szerintem veszélyt jelentenek a gyerekre, mert hamisak. (Férjemre is morogtak már többször) Nekünk is van egy kis szobacirkáló kutyusunk, egy havanese, de ő soha senkit nem bántana. Meg akarok "szabadulni" anyósom kutyáitól, de elvinni nem tudom őket, mert ha tárva nyitva van a kapu sem mennének el maguktól, így nem mondhatjuk, hogy megszöktek. Megmérgezni nincs szívem őket. Anyósommal nem lehet megértetni ezt a dolgot, így ha beszélek vele, és nem használ, utána meg eltűnnek a kutyák, feltűnő, hogy hova lettek... Félek, hogy bántaná a mi kutyánkat, azt meg nem szeretném. Mit tegyek, hogyan orvosoljam a helyzetet?
2011. szept. 5. 18:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
89%

van kutyám 2 is és gyerekem is van!!

na de ha te tartod el anyósékat miért lenne más máshol lakni??mégiscsak van vmi amiért ott vagy!!akkor meg viseld el!!!

jobb is ha eltünik innen az ilyen aljas ember!

2011. szept. 5. 20:14
 32/40 anonim ***** válasza:
81%

19.54, 20.07:

Ott a pont, tetszett mindkét válasz.

Kérdező:

talán ha nem ilyen agresszív stílusban teszed fel a kérdést, ott van világosan : "megmérgezni nincs szíved" ergo ebből következik, hogy ezt a lehetőséget is fontolóra vetted.

Az milyen dolog már, hogy a más kutyáját tervezed szélnek ereszteni? Milyen jogon? Az előttem szólóknak igaza van, az anyós felelősséget vállalt értük, amikor magához vette őket. És igenis a kutyáknak ugyanannyi joguk van az életre, mint a gyereknek. Szíven is szúrnám magam, ha a gyerekeim miatt egy másik élőlénynek okoznék rosszat. Milyen példát állítasz így a gyereked elé?

És van gyerekem, mégis ugyanolyan fontosak az állatok is!

2011. szept. 5. 20:32
 33/40 anonim ***** válasza:
64%

Kitörölték a 19.54-es választ :(

Pedig de nagy volt!

"A végén még kiderül, hogy a családban csak a kutyák normálisak" :)

2011. szept. 5. 20:34
 34/40 anonim ***** válasza:
64%
hát szerintem az aranyhalam is normálisabb
2011. szept. 5. 20:37
 35/40 anonim ***** válasza:
77%

"te miröl beszélsz? ki vagy te? nem bántani akrta a kutyát hanem

megoldást te s*ggfej b*zi"

Küldte a privát üzenetet a kérdező - gondolom - férje..... Csillagoztam, mert kiírta a GYK oldal, hogy:

"Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak az automata trágárságszűrönkön!"

Kedves kérdező, nem az a megoldás, hogy a férjeddel szidalmazó privát üzeneteket küldesz azoknak, akiknek a válasza nem tetszik, arra van ott a kezecske jel. Vagy mindenki hívja oda a férjét/apját/vastagnyakú barátját? Ejj.

2011. szept. 5. 20:38
 36/40 anonim ***** válasza:
Kerítés, ennyi.
2011. szept. 5. 21:43
 37/40 anonim ***** válasza:
57%

Ne bántsátok, igaz gyorsan felkapja a vizet, de nem tudjuk, hogy mennyire agresszívek a kutyák és azt sem tudhatjuk milyen anya lesz. Az igazság azoknál van, akik azt írták, hogy meg kell nevelni a kutyákat vagy kerítés, de akár kombinálni is lehet a kettőt. Időt kell rá szánni és megnevelni a két kutyát és építeni egy kennelt, ahova bezárod a kutyákat, amikor kiviszed a gyereket.

Van gyerekem és 3 kutyám.

2011. szept. 6. 00:38
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Le kell ülni a mamával, és normális, kultúrember módjára kell találni egy közös megoldást. Ő a kutyáihoz ragaszkodik, Te a gyermekedhez. Teljes mértékben igy működik. Ha nagy az udvar, szépen nekiálltok, és készitetek 1 jó nagy kennelt, ahol ellehetnek a kutyusok, amig a baba kint levegőzik. Éjszaka meg őrzik a portát. Ti foglalkoztok velük egyébként? ha naponta egy 10 percet mondjuk labdáznátok velük, lehet ők is barátságosabbak lennének.
2011. szept. 6. 12:46
 39/40 anonim ***** válasza:
Imádom a kutyákat, de jöttök itt, hogy megkellett volna nevelni miközben azt mondjátok, hogy az anyós vállalta a felelősséget. Magyarul az anyósnak kellett volna megnevelni, de nem tette, szóval nem őt kéne szidni...Erről ennyit, szerintem is a kerités a legjobb megoldás...De ne vitesd el, ha nekem mondanák, hogy a kutyám elviszik a telkemről lenne ne mulass...
2011. szept. 6. 15:50
 40/40 anonim ***** válasza:
Egyszer morgott a férjre a kutya...ennyiböl máris megállapitja a kérdező h veszélyesek???
2011. szept. 7. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!