Külön házban, de közös udvarban lakunk anyósomékkal. Van neki 2 kutyája, akik szerintem veszélyt jelentenek a gyerekre, mert hamisak. (Férjemre is morogtak már többször) Nekünk is van egy kis szobacirkáló kutyusunk, egy havanese, de ő soha senkit nem bántana. Meg akarok "szabadulni" anyósom kutyáitól, de elvinni nem tudom őket, mert ha tárva nyitva van a kapu sem mennének el maguktól, így nem mondhatjuk, hogy megszöktek. Megmérgezni nincs szívem őket. Anyósommal nem lehet megértetni ezt a dolgot, így ha beszélek vele, és nem használ, utána meg eltűnnek a kutyák, feltűnő, hogy hova lettek... Félek, hogy bántaná a mi kutyánkat, azt meg nem szeretném. Mit tegyek, hogyan orvosoljam a helyzetet?
na de ha te tartod el anyósékat miért lenne más máshol lakni??mégiscsak van vmi amiért ott vagy!!akkor meg viseld el!!!
jobb is ha eltünik innen az ilyen aljas ember!
2011. szept. 5. 20:14
32/40 anonim válasza:
19.54, 20.07:
Ott a pont, tetszett mindkét válasz.
Kérdező:
talán ha nem ilyen agresszív stílusban teszed fel a kérdést, ott van világosan : "megmérgezni nincs szíved" ergo ebből következik, hogy ezt a lehetőséget is fontolóra vetted.
Az milyen dolog már, hogy a más kutyáját tervezed szélnek ereszteni? Milyen jogon? Az előttem szólóknak igaza van, az anyós felelősséget vállalt értük, amikor magához vette őket. És igenis a kutyáknak ugyanannyi joguk van az életre, mint a gyereknek. Szíven is szúrnám magam, ha a gyerekeim miatt egy másik élőlénynek okoznék rosszat. Milyen példát állítasz így a gyereked elé?
És van gyerekem, mégis ugyanolyan fontosak az állatok is!
2011. szept. 5. 20:32
33/40 anonim válasza:
Kitörölték a 19.54-es választ :(
Pedig de nagy volt!
"A végén még kiderül, hogy a családban csak a kutyák normálisak" :)
2011. szept. 5. 20:34
34/40 anonim válasza:
hát szerintem az aranyhalam is normálisabb
2011. szept. 5. 20:37
35/40 anonim válasza:
"te miröl beszélsz? ki vagy te? nem bántani akrta a kutyát hanem
megoldást te s*ggfej b*zi"
Küldte a privát üzenetet a kérdező - gondolom - férje..... Csillagoztam, mert kiírta a GYK oldal, hogy:
"Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak az automata trágárságszűrönkön!"
Kedves kérdező, nem az a megoldás, hogy a férjeddel szidalmazó privát üzeneteket küldesz azoknak, akiknek a válasza nem tetszik, arra van ott a kezecske jel. Vagy mindenki hívja oda a férjét/apját/vastagnyakú barátját? Ejj.
2011. szept. 5. 20:38
36/40 anonim válasza:
Kerítés, ennyi.
2011. szept. 5. 21:43
37/40 anonim válasza:
Ne bántsátok, igaz gyorsan felkapja a vizet, de nem tudjuk, hogy mennyire agresszívek a kutyák és azt sem tudhatjuk milyen anya lesz. Az igazság azoknál van, akik azt írták, hogy meg kell nevelni a kutyákat vagy kerítés, de akár kombinálni is lehet a kettőt. Időt kell rá szánni és megnevelni a két kutyát és építeni egy kennelt, ahova bezárod a kutyákat, amikor kiviszed a gyereket.
Van gyerekem és 3 kutyám.
2011. szept. 6. 00:38
38/40 anonim válasza:
Le kell ülni a mamával, és normális, kultúrember módjára kell találni egy közös megoldást. Ő a kutyáihoz ragaszkodik, Te a gyermekedhez. Teljes mértékben igy működik. Ha nagy az udvar, szépen nekiálltok, és készitetek 1 jó nagy kennelt, ahol ellehetnek a kutyusok, amig a baba kint levegőzik. Éjszaka meg őrzik a portát. Ti foglalkoztok velük egyébként? ha naponta egy 10 percet mondjuk labdáznátok velük, lehet ők is barátságosabbak lennének.
2011. szept. 6. 12:46
39/40 anonim válasza:
Imádom a kutyákat, de jöttök itt, hogy megkellett volna nevelni miközben azt mondjátok, hogy az anyós vállalta a felelősséget. Magyarul az anyósnak kellett volna megnevelni, de nem tette, szóval nem őt kéne szidni...Erről ennyit, szerintem is a kerités a legjobb megoldás...De ne vitesd el, ha nekem mondanák, hogy a kutyám elviszik a telkemről lenne ne mulass...
2011. szept. 6. 15:50
40/40 anonim válasza:
Egyszer morgott a férjre a kutya...ennyiböl máris megállapitja a kérdező h veszélyesek???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!