Mit tegyek? Veszélyezteti az anyósom a babámat.
18:54-es vagyok
Azért ne harapjátok már át a torkát!
Nem mondta senki, hogy az anyósán élősködik. Én magamból indulok ki. Megvettem anyáéktól a fél telket, rá felhúztunk egy házat, tehát az a férjemé és az enyém. A számlákat külön kapjuk, külön fizetjük.
Ha a kutyákat el akarná tenni láb alól, akkor nem itt érdeklődne, hanem cslekedne.
Imádom a kutyáimat és minden más állatomat is, de ha választanom kellene a fiam és bármelyik vagy az összes állatom között, akkor a fiamat választanám!
Nem ismerjük a kérdéses kutyákat. Lehet, hogy tényleg veszélyesek, lehet, hogy angyalok, de attól még nem kell senkinek sem így nekiesni.
sajnálom a gyerekedet,de komolyan ilyen hülye agresszív anyát már régen láttam. és a fass.zopó az te vagy..neked van gyereked ;)
jobb lenne ha inkább a kölyköddel foglalkoznál és nem itt őrjöngenél..hülye degenerált.
egyébként meg meg kellene nevelni a kutyát és nem lenne velük gond..
de az is lehet,hogy téged kellett volna megnevelni,mert úgy látom,hogy nem vagy normális.
DE HÜLY ÉK VAGYTOK
EZ EGY FA SZ OLDAL EL IS HAGYOM
szerintem nagyon rosszul látjátok! megoldást kér a kiiró nem pedig azt hogy bántsák!
gyerek mindig előrébb van mint a kutya!adja örökbe a gyerteket és tartsa meg a kutyákat?
szánalmasok vagytok!
20.03
NEM. Egyiket sem kellene!!!
Kutyákat a: meg kell nevelni, b: kerítés, DE: fel kell fogni h ugyanakkora felelősséget vállalt az anyós értük, mint a kérdező a gyerekért. Ha kutyát veszel/fogadsz örökbe vállalod, h gondozod TE amíg meg nem hal, és nem lepasszolod mert az kényelmes. Ne viccelj ez a felfogás a szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!