Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Veszélyezteti az...

Mit tegyek? Veszélyezteti az anyósom a babámat.

Figyelt kérdés
Külön házban, de közös udvarban lakunk anyósomékkal. Van neki 2 kutyája, akik szerintem veszélyt jelentenek a gyerekre, mert hamisak. (Férjemre is morogtak már többször) Nekünk is van egy kis szobacirkáló kutyusunk, egy havanese, de ő soha senkit nem bántana. Meg akarok "szabadulni" anyósom kutyáitól, de elvinni nem tudom őket, mert ha tárva nyitva van a kapu sem mennének el maguktól, így nem mondhatjuk, hogy megszöktek. Megmérgezni nincs szívem őket. Anyósommal nem lehet megértetni ezt a dolgot, így ha beszélek vele, és nem használ, utána meg eltűnnek a kutyák, feltűnő, hogy hova lettek... Félek, hogy bántaná a mi kutyánkat, azt meg nem szeretném. Mit tegyek, hogyan orvosoljam a helyzetet?
2011. szept. 5. 18:43
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Pontosabban, Mi, meg Apósom, mert büdös anyósnak a munka... Ja, és a ház nem az övé, ő csak itt lakik. Szóval nekem ő ne pattogjon itt, mert őt mérgezem meg.... :)
2011. szept. 5. 19:39
 22/40 A kérdező kommentje:
Nem is ide írtam ki a kérdést... Értem már, hogy miért a sok kutyapárti válasz! MERT NINCS GYEREKETEK! SOK FASZ! FO
2011. szept. 5. 19:42
 23/40 A kérdező kommentje:
FONTOSABB A KUTYA? ELSŐRANGÚ? HA ELHARAPJA A TORKODAT AKKOR IS EZT MONDANÁD? SZERETEM A KUTYÁKAT, DE A GYEREK AZ ELSŐ! AKKOR IS HA A KUTYA ELŐBB VOLT ITT!
2011. szept. 5. 19:43
 24/40 anonim ***** válasza:
57%

18:54-es vagyok

Azért ne harapjátok már át a torkát!

Nem mondta senki, hogy az anyósán élősködik. Én magamból indulok ki. Megvettem anyáéktól a fél telket, rá felhúztunk egy házat, tehát az a férjemé és az enyém. A számlákat külön kapjuk, külön fizetjük.

Ha a kutyákat el akarná tenni láb alól, akkor nem itt érdeklődne, hanem cslekedne.

Imádom a kutyáimat és minden más állatomat is, de ha választanom kellene a fiam és bármelyik vagy az összes állatom között, akkor a fiamat választanám!

Nem ismerjük a kérdéses kutyákat. Lehet, hogy tényleg veszélyesek, lehet, hogy angyalok, de attól még nem kell senkinek sem így nekiesni.

2011. szept. 5. 19:44
 25/40 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem csináltok egy normális kerítést, ahelyett, hogy itt vered a habot? :))
2011. szept. 5. 19:46
 26/40 anonim ***** válasza:
66%

sajnálom a gyerekedet,de komolyan ilyen hülye agresszív anyát már régen láttam. és a fass.zopó az te vagy..neked van gyereked ;)

jobb lenne ha inkább a kölyköddel foglalkoznál és nem itt őrjöngenél..hülye degenerált.

2011. szept. 5. 19:48
 27/40 anonim ***** válasza:
79%

egyébként meg meg kellene nevelni a kutyát és nem lenne velük gond..

de az is lehet,hogy téged kellett volna megnevelni,mert úgy látom,hogy nem vagy normális.

2011. szept. 5. 19:49
 28/40 A kérdező kommentje:

DE HÜLY ÉK VAGYTOK

EZ EGY FA SZ OLDAL EL IS HAGYOM

2011. szept. 5. 19:53
 29/40 anonim válasza:
23%

szerintem nagyon rosszul látjátok! megoldást kér a kiiró nem pedig azt hogy bántsák!

gyerek mindig előrébb van mint a kutya!adja örökbe a gyerteket és tartsa meg a kutyákat?

szánalmasok vagytok!

2011. szept. 5. 20:03
 30/40 anonim ***** válasza:
82%

20.03

NEM. Egyiket sem kellene!!!

Kutyákat a: meg kell nevelni, b: kerítés, DE: fel kell fogni h ugyanakkora felelősséget vállalt az anyós értük, mint a kérdező a gyerekért. Ha kutyát veszel/fogadsz örökbe vállalod, h gondozod TE amíg meg nem hal, és nem lepasszolod mert az kényelmes. Ne viccelj ez a felfogás a szánalmas.

2011. szept. 5. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!