Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Veszélyezteti az...

Mit tegyek? Veszélyezteti az anyósom a babámat.

Figyelt kérdés
Külön házban, de közös udvarban lakunk anyósomékkal. Van neki 2 kutyája, akik szerintem veszélyt jelentenek a gyerekre, mert hamisak. (Férjemre is morogtak már többször) Nekünk is van egy kis szobacirkáló kutyusunk, egy havanese, de ő soha senkit nem bántana. Meg akarok "szabadulni" anyósom kutyáitól, de elvinni nem tudom őket, mert ha tárva nyitva van a kapu sem mennének el maguktól, így nem mondhatjuk, hogy megszöktek. Megmérgezni nincs szívem őket. Anyósommal nem lehet megértetni ezt a dolgot, így ha beszélek vele, és nem használ, utána meg eltűnnek a kutyák, feltűnő, hogy hova lettek... Félek, hogy bántaná a mi kutyánkat, azt meg nem szeretném. Mit tegyek, hogyan orvosoljam a helyzetet?
2011. szept. 5. 18:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem az anyósod veszélyezteti a babádat, hanem te két kutya testi épségét.
2011. szept. 5. 19:05
 12/40 anonim ***** válasza:
64%

nálunk ugyanez a szitu, csak itt a nagynéném kutyájától félünk, aki már 3x megharapta apumat. mi lekerítettük az udvar egy részét, a gyereket csak oda viszem ki. nálunk hatalmas sértődés lett belőle, amit nem kívánok Nektek, anyósoddal nem kéne így összeveszni.

szerintem amíg nektek is van kutyátok, semmit nem is mondhattok neki (elég furán veszi ki magát, hogy a te kutyáid menjenek, a miénk meg marad).

ti nem tudtok elkeríteni egy részt?

vagy el kell költözni

illetve én megmondtam, hogy az 1.alkalommal, ha bármelyikünket megharapja a kutyája, akkor én viszem el elaltatni.

2011. szept. 5. 19:07
 13/40 anonim ***** válasza:
88%

milyen anya vagy te képes lennél eltenni láb alól 2 élőlényt. ha megteszed,remélem,hogy lecsuknak. szegény gyereked előre sajnálom,hogy egy ilyen anyja lesz.

kerítésről enm hallottál még? szégyeld magad.

2011. szept. 5. 19:15
 14/40 anonim ***** válasza:
80%
HÁt gratulálok! KÉne még hülyének lenni! Kerítés? V esetleg költözés. Ha semmi nem megy, akkor a gyerek bent, te meg elviszed a játszótérre. Na már most: h képzeled, h elpaterolod a kutyákat? ELőbb voltak mint a gyerek, így több joguk van ott lenni!
2011. szept. 5. 19:18
 15/40 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de pont az a lényeg, hogy nem bántani akarom a kutyákat, és nem is szélnek ereszteni, hanem közös, jó megoldást találni. Nem kell sajnálni a gyerekemet, mert nagyon jó anyja vagyok. Nem vagyok állatkínzó, bántani biztos nem fogom őket, ahogy ezt a kérdésben is megírtam. A kerítés jó ötlet, szerintem ez lesz a megoldás. Ja meg nehogy már a kutya fontosabb legyen, mint a gyerek... Annak sajnálom a gyerekét, akinél a kutya a fontosabb...
2011. szept. 5. 19:25
 16/40 A kérdező kommentje:
Elköltözni nem fogok, nehogy már havi 40000Ft-ot kifizessek, csak mert anyósomnak van 2 kutyája... Hát szép... És még Én lennék rossz anya. Kérdem én, ha valakinek a kutyája veszélyezteti a gyereket, akkor meg kell ütögetni a kutya fejét, hogy jól van, te voltál a előbb, a gyereket meg leszidni, hogy miért zavarja a kutyákat? Vagy hogy van ez?? Meg azért zárjam be a gyereket, mert kutya van? Akkor inkább keresek nekik új gazdát (NEM BÁNTOM ŐKET). De itt a kerítés lesz a megoldás. EZ egy nagyon jó ötlet.
2011. szept. 5. 19:28
 17/40 anonim ***** válasza:
78%
NEm fontosabb ugyanolyan fontos! AMikor anyósod magához vette őket: VÁLLALTA H ÉLETÜK VÉGÉÉIG GONDOSKODIK RÓLUK-Ő, ÉS NEM MÁS, meg nem lepasszolja ha kényelmetlen. Nehéz ezt felfogni? A kutyqa nem másodrangú, PONTOSAN ugyanakkora felelősség mint egy gyerek nem passzoljuk le!
2011. szept. 5. 19:30
 18/40 anonim ***** válasza:
86%
talán a tiéd a ház ahol laktok? vagy az övé? mert néznél egyet ha egyszer elküldene benneteket..
2011. szept. 5. 19:30
 19/40 anonim ***** válasza:
84%
Ja h fizetni nem akarsz alakásért,inkább élősködsz anyóson és még bele is szolsz h a saját házában mit csináljon???
2011. szept. 5. 19:32
 20/40 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de én is fizetek rezsit, többet mint, az anyósom, sőt, tulajdonképpen mi tartjuk el őt! Aki a kutyát fontosabbnak tartja, van gyereke? Ismétlem, nem bántani akarom a kutyákat! Megoldást szeretnék, de itt csak leoltani tudják az embert, segítség helyett.
2011. szept. 5. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!