Szerintetek egy skótjuhász fedeztetése 25ezerért jó ár?
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 11:33
61/91 anonim válasza:
Esetleg a fajtamentéstől egy ivartalanított fiatal felnőtt?Jobban jársz vele,mint a netről vett kölyökkel,tapasztalatból mondom.
A 12 ezerért vett bullterrierem most 4.évében van.Az,hogy idáig él egyáltalán,aprópénzbe került:félmillió forintom ment rá csak arra,hogy az öröklött betegségeiből rendbejött és élhet.Bónuszként még ideggyenge.
62/91 A kérdező kommentje:
utánna néztem amelyik kannal fedeztetném díjnyertes
2011. aug. 28. 12:56
63/91 anonim válasza:
díjnyertes kan 25 ért fedez?? :D kérlek mond már meg nekem a törzskönyvi nevét :D ez viccesen hangzik.. de ugye tudod, hogy egy alomhoz a genetika felét a szukád adja? plusz attól még, hogy díjnyertes a szukád kockázatai nem csökkennek de látom nem vagy képes meghallani azt, hogy egy 6 éves szukának nem kéne első almot már lehoznia...mintha a falnak beszélne az ember...
64/91 A kérdező kommentje:
a kan féregtelenítve oltva van! na?
2011. aug. 28. 13:01
65/91 anonim válasza:
ennek mi köze a fedezéshez? egy férges, oltatlan kan is tud fedezni és ugyanolyan a spermája.. -_-" ennek semmi köze semmihez Jézusom...mint az oviban..
66/91 A kérdező kommentje:
amúgy az a kan aki fedezné 3 éves
2011. aug. 28. 13:05
67/91 anonim válasza:
Az még jó kor. De az hogy a kan oltva és féregtelenítve van annak nincsen köze a fedeztetéshez!
68/91 A kérdező kommentje:
Tudom csak gondoltam megosztom
2011. aug. 28. 13:08
69/91 anonim válasza:
de a szukád még mindig 6 éves!!!! első alma lenne... könyörgöm... na jó én befejeztem tényleg a falnak beszél az ember... ha majd zöld trutyi folyik belőle, császározni kell vagy sorban nyírja ki a kölyköket ne írogass kérlek mert így jár aki képtelen megfogadni mások tanácsát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!