Szerintetek egy skótjuhász fedeztetése 25ezerért jó ár?
Miért ártasz a fajtának?Kérdezd meg róla a fajtamentőket,van két csapat is,akik skótokat mentenek.Lehozol egy almot bizonytalan származású kölykökből.Azok jó eséllyel hozzád hasonlókhoz kerülnek(normális ember nem vesz szaporítótól),akik tovább szaporítják őket,ezzel rongálják az állományt.
Honnan tudod,kihez kerül a kicsi?Biztos,hogy nem tudod megkülönböztetni a normális gazdijelöltet a szaporítótól,aki a disznóólban tartott állományát akarja olcsó kutyával feltölteni.Nem úgy megy oda hozzád,hogy jó napot,én vagyok a csúnya,gonosz,állatkínzó szaporító bácsi!Kedves,szimpatikus ember,sokszor gyereket is visz,hogy neki lesz a kutya.Mond egy kamu nevet,címet(nem kérheted el az igazolványát),esetleg ad egy kamu lakcímkártyát.Elviszi a kutyát,és soha nem tudod meg,mi lett a sorsa.Foghatsz egy jó vastag botot,azzal ütheted a nyomát.Meg vagy győződve arról,hogy jó helyen van a kicsi,közben horror helyen sorban gyártják vele a kicsiket.Mikor már nem hoz többé pénzt és olyan állapotban van,mint az én bullterrierem volt(már sokat javult),megölik.Felkötik egy fára,agyonverik,élve dögkútba dobják stb.mert altatásra nem adnak ki pénzt.
A nagyapád is szaporító volt.Ha tenyésztő lett volna,megtanított volna téged az alapokra legalább.
Attól nem lesz tenyésztő senki,hogy lehoz pár almot.
Egyébként remélem,kamu a kérdés és ennyire sötét emberek nincsenek.
100ezerért van jó árban lévő tenyésztőtől.
ha szeretnéd a kutyádat nem kínoznád. ezek szerint nem szereted. gratula hozzád és a 10évedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!