Szerintetek egy skótjuhász fedeztetése 25ezerért jó ár?
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 11:33
31/91 anonim válasza:
Igen mert az! 6 éves kutya első alom. Én az 5 éves kutyámnak akartam és a doki azt mondta hogy a szaját felelősségemre igen mert nagy a valószínűsége hogy az anya nem lesz jó szülő vagy valami baj lesz a szülésnél és az anya kutya bele hal. Persze ez ehy fialatal kutyánál is előfordulhat de egy idősnél nagyobb rá az esély!! De te tudod! Az egyik ismerősömnek az 5 éves kutyájuk nem volt jó anya első fialaás kirakta a kicsiket az ólbó és magkra hagyta őket!
32/91 anonim válasza:
Arra nem is gondolsz, hogy azért jönnek ezzel mert igazuk van? szajkózod, hogy szereted a kutyádat és kiteszed a fájdalmas fedeztetésnek és 6 évesen egy olyan ellésnek amibe belepusztulhat..ez nem a szeretet és a felelős döntés jele.. semmit se tudsz a fajtáról, a vonalakról...(nem egy olyan vonal van ami olyan erősen örökíti a CEA-t, vagy a halálos vese diszpláziát, hogy itthon senki se meri használni őket de te tudatlanul nekivágsz...)
33/91 A kérdező kommentje:
attól függetlenül még lehet jó anya...
2011. aug. 28. 12:25
34/91 anonim válasza:
Miért szeretnél ennyire kiskutyát a kutyádtól,főleg 0 hozzáértéssel?
Nem valószínű,hogy egy is ugyanolyan lesz,mint a szukád.Ezért kockáztatod az életét?
35/91 anonim válasza:
Szűretni fedeztetés előtt kell! mindkét kutyát! Kutyánként legalább 50.000 forint csak a szűrés. Csak az egyszerűség kedvéért közlöm, hogy az már 100.000 forint és még nem történt fedeztetés!
És képzeld, nem szeretnék kiskutyákat még véletlenül sem, mert tudom, hogy nincs meg hozzá a sem a szaktudásom, sem az anyagi hátterem, hogy tenyésztésbe merjek fogni! Ha kiskutyázni akarok, akkor elmegyek egy ismerős tenyésztőhöz amikor vannak kicsik és ott kikiskutyázhatom magamat.
36/91 A kérdező kommentje:
igazad van..lehet nemolyan lesz hanem jobb v rosszabb..nem baj attól én még szeretni fogom....nagypapám kutyatenyésztéssel foglalkozott 10 éven keresztül:spániel stb. úgyhogy lehet egy kis hozzáértésem!
2011. aug. 28. 12:28
37/91 anonim válasza:
Lehet annak ellenére lehet. De hát ha ezt mondod te kutyád te dolgod hogy mit teszel vele! Ja és ezzel csak a fajtának ártasz!
38/91 anonim válasza:
és ha nem lesz az??? ez nem a szerencse kerék itt életekről van szó... azok a kiskutyák miattad születnek meg te vagy a felelős értük.. Plusz én olyan colliet aki igazán jó anya még soha nem láttam...
39/91 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. aug. 28. 12:29
40/91 A kérdező kommentje:
miért ártanék a fajtának?
2011. aug. 28. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!