Köteles vagyok vissza venni az el cserélt kutyát?
Van valami papír arról a csereberéről?
Chip van-e a kutyában?
Amúgy megérdemled. Vagy vissza csinálod az egészet, vagy valószínűleg a pasi kissé meg fog sdjusztálni.
hányszor volt oltva és hány hetesen? mennyi idős a kutya? 8 hetes vagy már 1-2 éves vagy öregebb? ha már idősebb és volt oltva akkor kicsi az esélye hogy tényleg parvo. igazolni csak vérteszttel lehet, bár nem tudom hogy mert oltott kutyában ugyanugy benne van az oltóanyag mint betegben, hiszen az oltással is vírust viszel be csak gyengét vagy halottat.
ha nem volt a kutyában chip akkor is büntethetnek, mert 2010 július óta minden tulajdonost váltó kutyának az új tulajdonoshoz kerülése előtt rendelkezni kell mikrochippel
Kérdés: "Köteles vagyok vissza venni"
A kérdező kommentje: "vissza akarom kapni a kutyám"
csak nekem ellentmondásos ez?
Nagy ívben lesz.nám mit mond az illető! Fejvesztve rohannék hogy helyre hozzam amit elcsesztem, nevezetesen hogy kiadtam a kezeim közül a kutyám....hülye vagyok SOHA NEM CSERÉLNÉM EL A KUTYÁM.
Amúgy meg ha a yorki parvós akkor készülj hogy az oltási könyv nélkül kapott mopszod...valszeg oltatlan mopszod is parvós lesz ugyanis azt rohadt nehéz kiírtani a környezetéből így az állás döntetlen. De kár hogy nem lehet kobzást elrendelno nulla adatok alapján.
Már a választott neved is sokat elmond :)
Ha jól emlékszem,Anettka volt az a csöcsmutogató,primitív műceleb.Hála Istennek pár éve nem lehet már látni a néphülyítőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!