Apa fagyállót cserélt, a kiskutyám meg 3x belenyalt. Lesz baja?
:s tudom, h addig el kellett volna zárni őket, de pont labdáztunk, mikor nekiállt apa.
3 nyalintás volt, utána elzavartam onnan.
kisméretű, kb 5 kiló lehet, felnőtt ivartalanított lány.
kutyabaja ..
nemfog megfagyni télen :D
vicc volt
Igen a fagyálló veszélyes és mérgező.
Felszívódik és utána a májat és a vesét tönkre vágja.
Mikor történt?
ezzel ne viccelődjetek.
De betudom annak, hogy nem vagytok tisztába vele.
Egy fagyállót ivott állat 2 nap alatt meghal. Szenvedések közepette. De függ attól mennyi került be a szervezetébe.
Figyelni kellene a kutyát, ha bágyadt, rendezetlen a mozgása az baj. A fagyálló bejutását követően olyan 1-4 órán belül jelentkeznek az első tünetek.
Kb egy órája.
Azért is nem tudom, h mi legyen, mert nagyon kevés az a 3 nyalintás, de maga a kutya is kicsi...
Viszont ha kutyabaja :) akkor nem szívesen vinném el állatorvoshoz, mert itt helyben nincs is, autózni kéne oda vissza 60 km-t, meg a vizsgálat is pénz, és hát nem állok úgy anyagilag...
De ha tényleg bajlehet/lesz akkor viszem rögtön.
még minden rendben! fut, ugrál, pacsizik, forgolódik, minden rendben egyenlőre.
figyeljem akkor estig? ha 8ig nincs tünet akkor nincs baj?
Lehet, hogy olyan kevés volt, amit még le tudott bontani a szervezete.
Az ember ha időben itatják normál alkohollal akkor ha szerencsélye van nem hal meg csak megvakul, mivel a látóidegeket teszi tönkre. De olvass utána, hogy a metil alkohol miként hat az élőlényekre, és mekkora mennyiségtől halálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!