A cica belenyalt a krémtúróba, és a kislányom evett utána. Lesz valami baja?
Figyelt kérdés
Itthoni házi cica, csak mire észrevettem, addigra a gyerek belekanalazott, és a szájába vette a kanalat.2011. aug. 25. 18:03
2/7 anonim válasza:
toxoplazmára védett lesz felnőttkorában.
:)
3/7 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam a kutyámat ugyanazzal a fagyival etettem ha nem figyeltek kicsit, amit később én ettem meg... És így is ember lettem, szóval:)
4/7 anonim válasza:
A toxoplazmát a macskasz@rtól kapod el.
Nem lesz semmi baja, én egyszer a kutyánk után ettem meg a maradék sültkrumplit, anyám elfelejtett szólni, hogy beleevett a blöki, és félre volt rakva. :(
5/7 anonim válasza:
Ez aranyos :))))
Nem lesz baja szerintem sem.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk a macskával nagyon kell vigyázni, mert a háziállatok közül a legtöbb fertőző kórokozó hordozója!!!
7/7 anonim válasza:
18.18
és mit nyal a cicus mindig tisztára???
nem csak a bundáját,a sz@ros seggét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!