Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha 2 kutyám van, köteles...

Ha 2 kutyám van, köteles vagyok mindkettőt szeretni?

Figyelt kérdés

Az egyik az enyém, másik a testvéremé. Persze ő elköltözött, gyereke lett, a kutya meg repült onnan. Anyuék azt mondták, legyen itt.

Most állandóan megy a vita, hogy én nem szeretem a másikat. Szeretem, de a sajátomat jobban. Az enyém fiatalabb, nem 100%osan szobatiszta, evidens, hogy őt viszem le többször. Nem? Enni mindig reggel kapnak, meg persze este.

Napi 3x leviszem a másik kutyát is. De ő szinte egész nap alszik. Ha nem akar velem játszani, minek piszkáljam? Ha simogatom, elvonul másik helyre.

2010. jan. 16. 16:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Az biztos, hogy a saját kutyád jobban a szívedhez nőtt, de idővel a másik kutyus, is ugyanúgy szeretni fog tégedis. ez viszont akkor lesz, ha vele is annyit és szeretettel foglalkozol, üdvözlöd, szeretgeted. mind a két kutyusba találd meg a pozitív tulajdonságokat.

egyiket ezért, másikat azért szereted.

2010. jan. 16. 16:20
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Ha a tiéd akkor köteles vagy szeretni, ha befogadtad akkor köteles vagy szeretni. Bocs, hogy ezt mondom, de a nővéred szemét... Tipikus megbolondult anya, ha jön a gyerek ki az állatokkal...

Nem voltál köteles befogadni, nem 2 éves vagy hogy az van amit anyád mond... Ha nem vagy képes egy ártatlan állatot szeretni akkor keress neki jó gazdát! A kutyákat meg nem azért kell levinni hogy pisiljen hanem a mozgás és a szórakozás miatta is... Szerinted hülye az a kutya? Érzi hogy nem szereted... Vagy lehet hogy valami baja hogy egésznap alszik... Vagy öreg... Akkor meg főleg jogosult a szeretetre...

Nekem 3 kutyám van, és együtt megyünk mindenhova, te sem halsz bele ha együtt viszed őket. Ők csak ketten vannak...

De szerintem keress neki másik gazdát...

2010. jan. 16. 16:20
 3/18 A kérdező kommentje:

Öregnek nem annyira öreg.

Nem én fogadtam be, hanem a szüleim.

Ne forgasd ki a szavaimat. Az én kutyámat azért viszem le többször, mert különben bepisil.

A másik kibírja. Nem 5 perceket vagyok lent vele.

Senki sem írta, hogy a kutya hülye. Én próbáltam vele játszani, sz*rik rám. Ha simogatom, elmegy máshova, és alszik tovább. A kutyámmal szokott játszani, ha épp olyan hangulatban van.

2010. jan. 16. 16:29
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretek egyszerre két kutyával sétálni, mert jobbra-balra rángatnak. Az egyik fiú, a másik lány. Illetve kan és szuka.
2010. jan. 16. 16:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Annak a kutyának Te jelented a mindent...

2010. jan. 16. 16:46
 6/18 A kérdező kommentje:
:):)
2010. jan. 16. 16:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szüleid fogadták be akkor nem vagy köteles magadnál elhelyezni... Játszani azért nem játszik mert érzi hogy nem szereted esetleg valami baja van pl hiányoznak a régi gazdái!

A kutyáid meg neveld meg mert akkor nem rángatnak! A másik kutyád milyen fiatal? Ha nem túlságosan akkor már neki is szobatisztának kéne lennie.

2010. jan. 16. 16:53
 8/18 A kérdező kommentje:

1 éves és 2 hónapos.

Nem azért rángatnak, mert neveletlenek. Hanem mert az egyik a sík felületet keresi (a szuka) a másik meg a járda másik oldalára akar menni, hogy a fákat lepisilje.

2010. jan. 16. 16:55
 9/18 A kérdező kommentje:
Már vagy 4 éve nálunk van. A szüleimmel lakok együtt.
2010. jan. 16. 16:56
 10/18 anonim ***** válasza:
nem vagy köteles a másikat szeretni. csak etetni és jól bánni vele
2010. jan. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!