Ha 2 kutyám van, köteles vagyok mindkettőt szeretni?
Az egyik az enyém, másik a testvéremé. Persze ő elköltözött, gyereke lett, a kutya meg repült onnan. Anyuék azt mondták, legyen itt.
Most állandóan megy a vita, hogy én nem szeretem a másikat. Szeretem, de a sajátomat jobban. Az enyém fiatalabb, nem 100%osan szobatiszta, evidens, hogy őt viszem le többször. Nem? Enni mindig reggel kapnak, meg persze este.
Napi 3x leviszem a másik kutyát is. De ő szinte egész nap alszik. Ha nem akar velem játszani, minek piszkáljam? Ha simogatom, elvonul másik helyre.
Az biztos, hogy a saját kutyád jobban a szívedhez nőtt, de idővel a másik kutyus, is ugyanúgy szeretni fog tégedis. ez viszont akkor lesz, ha vele is annyit és szeretettel foglalkozol, üdvözlöd, szeretgeted. mind a két kutyusba találd meg a pozitív tulajdonságokat.
egyiket ezért, másikat azért szereted.
Ha a tiéd akkor köteles vagy szeretni, ha befogadtad akkor köteles vagy szeretni. Bocs, hogy ezt mondom, de a nővéred szemét... Tipikus megbolondult anya, ha jön a gyerek ki az állatokkal...
Nem voltál köteles befogadni, nem 2 éves vagy hogy az van amit anyád mond... Ha nem vagy képes egy ártatlan állatot szeretni akkor keress neki jó gazdát! A kutyákat meg nem azért kell levinni hogy pisiljen hanem a mozgás és a szórakozás miatta is... Szerinted hülye az a kutya? Érzi hogy nem szereted... Vagy lehet hogy valami baja hogy egésznap alszik... Vagy öreg... Akkor meg főleg jogosult a szeretetre...
Nekem 3 kutyám van, és együtt megyünk mindenhova, te sem halsz bele ha együtt viszed őket. Ők csak ketten vannak...
De szerintem keress neki másik gazdát...
Öregnek nem annyira öreg.
Nem én fogadtam be, hanem a szüleim.
Ne forgasd ki a szavaimat. Az én kutyámat azért viszem le többször, mert különben bepisil.
A másik kibírja. Nem 5 perceket vagyok lent vele.
Senki sem írta, hogy a kutya hülye. Én próbáltam vele játszani, sz*rik rám. Ha simogatom, elmegy máshova, és alszik tovább. A kutyámmal szokott játszani, ha épp olyan hangulatban van.
Ha a szüleid fogadták be akkor nem vagy köteles magadnál elhelyezni... Játszani azért nem játszik mert érzi hogy nem szereted esetleg valami baja van pl hiányoznak a régi gazdái!
A kutyáid meg neveld meg mert akkor nem rángatnak! A másik kutyád milyen fiatal? Ha nem túlságosan akkor már neki is szobatisztának kéne lennie.
1 éves és 2 hónapos.
Nem azért rángatnak, mert neveletlenek. Hanem mert az egyik a sík felületet keresi (a szuka) a másik meg a járda másik oldalára akar menni, hogy a fákat lepisilje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!