Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha 2 kutyám van, köteles...

Ha 2 kutyám van, köteles vagyok mindkettőt szeretni?

Figyelt kérdés

Az egyik az enyém, másik a testvéremé. Persze ő elköltözött, gyereke lett, a kutya meg repült onnan. Anyuék azt mondták, legyen itt.

Most állandóan megy a vita, hogy én nem szeretem a másikat. Szeretem, de a sajátomat jobban. Az enyém fiatalabb, nem 100%osan szobatiszta, evidens, hogy őt viszem le többször. Nem? Enni mindig reggel kapnak, meg persze este.

Napi 3x leviszem a másik kutyát is. De ő szinte egész nap alszik. Ha nem akar velem játszani, minek piszkáljam? Ha simogatom, elvonul másik helyre.

2010. jan. 16. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha üríteni kell az két perc, emiatt nem rángathat egész séta alatt... Ennyi idősen már nem kéne bepisilnie... Miért nem keresel neki gazdát ha ilyen nyűg? Így ráadásul még kiskutyáűk is lesznek hacsak nem ivartalanítod őket...
2010. jan. 16. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Jó látom mindenre találsz kifogást akkor meg mi a kérdés??? Te már eldöntötted... Tudod a kutyákkal sokkal nagyobb nehézségek is vannak minthogy kétfelé rángatnak, persze aki csak sétálni viszi le őket és mást nem csinál velük az nem tudhatja ezt...

Keress neki szerető gazdát vagy mondd meg a szüleidnek hogy foglalkozzanak vele ők.

2010. jan. 16. 17:00
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Valószínü szegény kutya lelkibeteg, a gazdi váltás miatt.

A kutyáknak nagyon érzékeny radarjuk van szeretet ügyben,

és megviseli őket ha elhagyja a régi gazdi. Biztos volt kedvenc játéka, megszokott plédje, kosara azt hoztátok vele? és megszokott napi rendje volt évekig még a szagok is újak. Minden furcsa most szegénynek, nem tudja mi történt és csak várja, hogy jönnek érte majd és haza viszik. szeresd és rázd fel ebből a letargiából mert bele is betegedhet ha már nem beteg.Ha nem bírod elfogadni valóban keress új gazdit neki.Nagy on lesújtó véleményem van a nővéredékről nekem is de a kutya a legártatlanabb ebben az egészben.

2010. jan. 16. 17:01
 14/18 A kérdező kommentje:

Gondoskodtunk róla, hogy ne legyen kiskutyájuk. Ennyire nem vagyunk felelőtlenek.

Nem akarok gazdit keresni neki. Nem azt mondtam, hogy nyűg a kutya. Csak annyit, hogy egyszerre nem sétálok velük.

2010. jan. 16. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem kötelességed szeretni, csak gondolj bele, milyen lehet egy gyereknek is,aki látja,hogy csak a kistesojat szeretik.nekem is van később hozzámcsapódott kisállatom.eleinte simizni sem akartam,mert hogy ő lakótársamé.De aztán jött és követelte és nem lehetett neki ellenállni:)A másik olyan,mint a te befogadott kutyad.Otthagy,hisztizik,ugyanakkor rengetegszer lebukik,hogy féltékenyen figyel valahonnan,hogy simizem e a másikat.Neki ilyen a természete.Ennek ellenére nem hiábavaló ha foglalkozol vele.Jól esik neki,csak lehet nem mer kötődni,hisz előző gazdája eldobta magától.
2010. jan. 16. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond meg a szüleidnek,hogy ha magukhoz vették foglalkozzanak vele ők! Mintha valami tárgyról lenne szó, szomorú. A tesód meg egy dög. Nekem 4 kutyám van két gyereket szültem. Babakocsival és kengurúval vittem a gyerekeket velük sétálni és mivel hatalmas kutyák töbszőr fordúltam! Ha nincs miatta lelkiismeret fúrdalásod és nincs bűntudatod akkor minek foglalkozól a témával? Vagy valami azért mégis bánt?
2010. jan. 16. 18:07
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha tudom, hogy egy kutya bánatos, akkor ha vért izzadnék is megpróbálnám megszeretni,és megszerettetni magamat.
2010. jan. 16. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
ivartalaníttasd valamelyiket ,csak előnye van a műtétnek!
2010. jan. 16. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!