Ha 2 kutyám van, köteles vagyok mindkettőt szeretni?
Az egyik az enyém, másik a testvéremé. Persze ő elköltözött, gyereke lett, a kutya meg repült onnan. Anyuék azt mondták, legyen itt.
Most állandóan megy a vita, hogy én nem szeretem a másikat. Szeretem, de a sajátomat jobban. Az enyém fiatalabb, nem 100%osan szobatiszta, evidens, hogy őt viszem le többször. Nem? Enni mindig reggel kapnak, meg persze este.
Napi 3x leviszem a másik kutyát is. De ő szinte egész nap alszik. Ha nem akar velem játszani, minek piszkáljam? Ha simogatom, elvonul másik helyre.
Jó látom mindenre találsz kifogást akkor meg mi a kérdés??? Te már eldöntötted... Tudod a kutyákkal sokkal nagyobb nehézségek is vannak minthogy kétfelé rángatnak, persze aki csak sétálni viszi le őket és mást nem csinál velük az nem tudhatja ezt...
Keress neki szerető gazdát vagy mondd meg a szüleidnek hogy foglalkozzanak vele ők.
Valószínü szegény kutya lelkibeteg, a gazdi váltás miatt.
A kutyáknak nagyon érzékeny radarjuk van szeretet ügyben,
és megviseli őket ha elhagyja a régi gazdi. Biztos volt kedvenc játéka, megszokott plédje, kosara azt hoztátok vele? és megszokott napi rendje volt évekig még a szagok is újak. Minden furcsa most szegénynek, nem tudja mi történt és csak várja, hogy jönnek érte majd és haza viszik. szeresd és rázd fel ebből a letargiából mert bele is betegedhet ha már nem beteg.Ha nem bírod elfogadni valóban keress új gazdit neki.Nagy on lesújtó véleményem van a nővéredékről nekem is de a kutya a legártatlanabb ebben az egészben.
Gondoskodtunk róla, hogy ne legyen kiskutyájuk. Ennyire nem vagyunk felelőtlenek.
Nem akarok gazdit keresni neki. Nem azt mondtam, hogy nyűg a kutya. Csak annyit, hogy egyszerre nem sétálok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!