Köteles vagyok vissza venni az el cserélt kutyát?
Szaporítók harca!
Nincs szerződés, nem kötelez semmire.
Először is nem vagyok szaporító.
Én vettem a Yorkshiret, csak nekem túl macerás kutya és nincs rá annyi időm. Ezért elcseréltem a mopszra.
A Yorkshire kb 10-12hete van nálam és semmi baja nem volt amikor a cserét megejtettük.és ahogy leírtam teljesen egészségesen adtam oda.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:09
Nem oktatás kértem hanem segítséget.
Magamtól is rájöttem hogy hülyeséget csináltam, és ép elég lelkiismeret furdalásom van. nem kell még magának is rátenni.
Az ilyeneket végleg el kéne tiltani az állattartástól.
A mopsz miért kevésbé "macerás",mint a másik?Vagy az van az IQ-nuku kis barátnőknek?
Drukkolok,hogy jól összeverjen az,akivel kutyát cseréltél.
Annyi eszed ugye nincs,hogy csóró yorki esetleg rossz helyre került,és stresszel?Érdekelt egyáltalán,hogy fognak bánni vele?Személyesen vitted el?
kutyán rohadtul nem segít,hogy a "lelkiismereted"furdal,az attól ugyanúgy szenved az új helyén.
A vérvétel biztosan megtörtént,papírt láttál róla?
Ha van benned még valami kis tisztesség,visszaveszed szegény kutyát,és jó gazdit keresel neki.Ingyen.
Persze a mopszot se adod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!