Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha valaki "megunja" kedvencét...

Ha valaki "megunja" kedvencét elaltathatja mindenféle következmény nélkül?

Figyelt kérdés
Az anyagiakon kivül persze... A szomszédunknak babája született aki allergiás a kutyaszőrre (is) és nem találtak új gazdit / helyet a 10 éves fajtatiszta westiejüknek. A férj el akarja altattatni a kutyust. Meg teheti ezt "csak" ezért?
2009. ápr. 17. 12:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
78%
Az én lányom is allergiás a kutyaszőrre mégis van kutyánk és lám a lányom már 17 éves és él. Születése óta van kutyánk. Én azt gondolom ez csak kifogás, hogy a gyerek allergiás, szerintem csak egyszerűen nem akarják már a kutyát és humánusabb azt mondani, hogy a gyerek allergiája miatt kell mennie. :( (aztán tévedhetek is, de ez az érzésem)
2009. ápr. 24. 10:12
 32/32 anonim ***** válasza:
78%
Hihetetlen, hogy lehetnek ilyen szivtelenek egyesek... ez a vilag, ugy tunik, egyre inkabb eldurvul! nekem keverek kutyam van, az utcarol szedtem ossze, a leghusegesebb es legszeretobb joszag lett belole... meghogy elaltatni... azt az embert kellene inkabb elaltatni! lusta egy ujsaghirdetest feltenni... ez kutyaszeretet???
2009. ápr. 26. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!