2 kistestű kutyám van,szuka és kan.Melléjük szeretnék egy nagyobbacska kutyust, jelenleg kertes házban lakunk,de később valószínűleg panelban fogunk, lehet hogy 3 hónap múlva lehet hogy 3 év múlva.
Én is az Amstaff-ot ajánlom (ha rosszul írtam bocs) De, ha mindenképp akarsz másik kutyát akkor inkább Welsh Corgi igaz hogy pici de nagyon cuki :)
2011. aug. 18. 09:45
22/27 anonim válasza:
amstaff szintén. vagy rottveiler,neveld aranyosra mert élég kemény!
2011. aug. 18. 10:50
23/27 Sanuár válasza:
Nekem egész életemben volt kutyusom. Ez a harmadik kutyám, kistestü uszkár. A véleményem egy lakásba egy kutyus elég, nem kell még egy. A kutyusok általában 12-13 évet élnek ha fiatalon veszed. A kérdés te hány éves vagy és a kutyusod hány éves. Az uszkárok általában és a kistestü kutyusok tovább élnek, 13-15 évig. Ezt be kell kalkulálnod. Semmi szin alatt ne vegyél még egyet, mert a szomszédok nem biztos hogy örülnének ha egyszerre két kutyus el kezdd hajnalban ugatni vagy esetleg este 10 után. Ebből csak háboru lehet.
2011. aug. 18. 11:04
24/27 anonim válasza:
jajj, te aztán kvára értesz a kutyádhoz....
"nem hiszi azt hogy ő a király"
na majd akkor is ezt mondjad amikor meglátja a kicsit, és érezni fogja hogy vetélytársa van.
2011. aug. 18. 11:05
25/27 anonim válasza:
Argentin dogunk volt, meseszép kutya. Akkor még a gyerekeim 3-5 évesek voltak, nagyon gyengéden bánt velük, a kezükből evett.A legkedvesebb kutyám volt! 2 betörőt fogott el! Lehet hogy megmentette az életünket! Én biztos azt választanám, örülök neki, hogy pont ezek a kutyák jutottak eszedbe, én most pitbullt szeretnék, tök jó hogy nem azokat a divatkutyákat választod! pl; Berni pásztor, Német juhász, Labrador, Golden retriver... amik minden háznál vannak.
2011. aug. 18. 11:27
26/27 anonim válasza:
a cane corsot ajánlom, de a boxerek nagy bocócok :) nekem német juhászom van, ha esetleg az tetszene neked :))
amúgy ez olyna hülyeség, hogy panelba minek nagytestű kuty blablabla....mert az jobb, hogy 10 házból 8nál láncra van kötve a kutya, és 10 éven keresztül addig mehet el, ameddig engedi a lánc, kb 2-3 méterig? ha panelból normálisan lehordják sétálni, foglalkoznak vele semmiben nem fog hiányt szenvedni...
2011. aug. 18. 13:17
27/27 anonim válasza:
a ROTTWEILER!!!!!
ha egy berörő találkozik vele a sötétben,az utoljára ment hozzátok.nekünk is az volt,június közepén halt meg,12 évesen.amúgy okos,engedelmes,inteligens,szófogadó.én csak ajánlani tudom ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!