Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát választanád...

Melyik kutyát választanád kistestű mellé?

Figyelt kérdés

2 kistestű kutyám van,szuka és kan.Melléjük szeretnék egy nagyobbacska kutyust, jelenleg kertes házban lakunk,de később valószínűleg panelban fogunk, lehet hogy 3 hónap múlva lehet hogy 3 év múlva.

Melyik kutyust vennétek? (kölyökként)

1, amerikai bulldog

2, cane corso

3, pitbull

4, argentin dog

Mindenképpen keményebb kinézetű kutyus szeretnék.

Ti melyiket választanátok,vagy más ötlet?

2011. aug. 15. 11:35
1 2 3
 11/27 Bozsikrisz ***** válasza:
egyiket sem.
2011. aug. 15. 13:44
 12/27 anonim ***** válasza:

csivava mellé kurv@ jól fog kiézni ez a sok molosszer...

szerintem ne csodálkozz ha egy idő után szétkapja majd a csivavát.

2011. aug. 15. 13:56
 13/27 anonim ***** válasza:

"Melyik kutyust vennétek? (kölyökként)"

mért ha nem lesz kölyök akkor mehet az utcára, véletlen elhagyod majd sétáltatás közben? szerinted előbb utóbb nem nő fel mindegyik? komolyan neked tényleg csak gumikacsa való!

2011. aug. 15. 13:58
 14/27 A kérdező kommentje:
Ha már csak ennyi eszed van, akkor felvilágosítalak arról hogy azért írtam hogy biztosan egymáshoz szokjanak,azért kölyökként :) Istenem mennyi fogyi van itt. Normális válaszokat várok,köszi.
2011. aug. 15. 15:43
 15/27 anonim ***** válasza:

Most miért kell leszólni? Ő döntése.

Szerintem egy boxer tökéletes. Mindenképp valami kevésbé domináns fajtát választanék. Esetleg egy staffi, vagy egy amerikai buldog. De fontos, hogy irányítani tudd a kutyát. Mert másképp könnyen összeveszhetnek, egy boxernek, buldognak vagy staffnak pedig nem ellenfél a csivavád! Ez fontos, hidd el, ennél többet nem is tudnál tenni a kutyáid jó közérzetéért ÉS testi épségéért. Sok sikert!

2011. aug. 15. 16:45
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2011. aug. 15. 20:38
 17/27 anonim ***** válasza:

hiába szoknak össze!

a kisebb testű kutyák mindig agresszívabbak mint a nagyok! (kivétel amelyiket arra használják hogy öljenek vele)

a csivavád állandóan piszkálni fogja a nagyot, és hidd el ha nagyobb testűt választassz 1-2 éven belül megunja, és már szedi is szét a picit.

nekem ugyenez volt vagy 15-20 éve. az első kutyám 1 kis zsebkutya volt, rohadt nagy hanggal. vettünk mellé 1 bernáthegyit, mert az volt az igazi vágyam. a kicsi mindig bántotta az elvileg "nagyobbat" (vagyis a kölyköt). azt hiszem 1 éves koráig bírta a berni, egyszer beszaladt a kicsi után a kutyaházba, és már szét is roppantotta a gerincét. nem szenvedett sokat a picúr... és se előtte se utána egy pisszenése nem volt a bernáthegyinek egy emberre, kutyára sem.

gondolom te is erre vágysz, azért szeretnél molosszert..

2011. aug. 16. 01:03
 18/27 A kérdező kommentje:
Az én kutyám egyáltalán nem agresszív, se fiú se lány kutyusra,mindegy mekkora, egy csepp agresszió nincs benne, meg nem képzeli magáról hogy ő mekkora király.
2011. aug. 16. 14:49
 19/27 anonim válasza:
Én a Forgoroi Mentaruskust választanám
2011. aug. 18. 07:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Szia! Én az Amstaffot ajánlanám, nagyon szép kutya, de nem olyan túl nagy mint pl. az Argentín Dog. Lakásban is jó elvan ha jól lemozgatod!
2011. aug. 18. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!