Szívhez szóló kutyás élménye valakinek?
Figyelt kérdés
Nem szomorú, csak ami azt az "úristendeszeretemakutyámat" érzést kelti az emberben:)
Saját tapasztalatok érdekelnének:))
2011. aug. 14. 23:28
21/24 anonim válasza:
Egyszer felmásztam a szénapadlásra a létrán, hogy vigyek az anyjának egy kis halat. A ciciccre nem jött, ezért elkezdtem utánozni egy pár napos kiscica nyivákolását. Ezt meghallotta a kutyám, aki azt hitte, hogy valami baj van. Három lábbal fent volt a létrán, akkor gyorsan lemásztam, nehogy leessen. Íme a bizonyíték, hogy egy kutyának nincs akadály, ha a gazdi "veszélyben" van! :D
22/24 anonim válasza:
utolsó: egy kiscica anyjának vittem halat, ezt véletlenül kihagytam :D
23/24 anonim válasza:
# 20
nem kötekedésképp, de egy lábtörésbe nem szoktak belehalni az emberek.
24/24 Fannybaba8 válasza:
utolsó.: Az egy dolog de kb 3-4 km-re az otthonunktól eltörik a lábad és a kutyád visszamenne segítségért nem gondolnád hogy megmenti az életedet??Ráadásul télen volt és még térerő sem volt hogy felhívjak bárkit is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!