Szívhez szóló kutyás élménye valakinek?
Nem szomorú, csak ami azt az "úristendeszeretemakutyámat" érzést kelti az emberben:)
Saját tapasztalatok érdekelnének:))
Hachiko a hűséges kutya története/Film
Fekete fülű fehér bim/könyv [IMÁDOM]
Nagyon aranyosak a történetek! Az én sztorim nem túl megható, de azért leírom:
Van egy szobacicám, és még kicsi volt, amikor kezdtük rászoktatni, hogy kimenjen az udvarra. Az egyik kutyámmal nagyon összebarátkozott, de a másik mindig ki akarta nyírni. Aztán mikor egyszer el is kapta a macskámat, akkor a másik odarohant, és megrángatta a kutyát, és morgott. Azóta mindig megvédi, ha eldurvulnak a dolgok, így tudom hogy nem lesz baja a cicámnak. :)
háát ez saját tapasztalat és szerintem megható, bennem pont az "Úristendeszeretemakutyámat" érzést keltette.
nekünk van 'pár' kutyánk, édesapám tenyésztéssel foglalkozik.
az egyik kutyus nemrég, 2 hete rettenetesen beteg volt, fel sem bírt állni, és csak feküdt, és meg sem moccant. orvoshoz is vittük minden nap, de a kocsiból ölbe kellett kihozni. azt hittük, nem éli túl és csoda lenne ha egyszer még az életben Ő felállna, és már szerdán labdázott, pancsolt a medencénkben, és sétáltattuk is, tegnap este meg sokat futottunk. nagyon örülök neki.
egy másik kutyus is beteg lett, de sajnos Ő nem élte túl, meg 7 éves volt és a belső szervei sem működtek túl jól (vese). :(
imádom őket.
Nővérem kislánya 3 éves nevelőapám tesójának van egy 8 hós berni pásztor szukája Lia és míg Hanna evett addig őrizte és mindenhova elkísérte még azt is megengedte neki amit mi nem hogy rámásszon a kutya hátára :)
az előző bernijük pedig kan volt Maci,aki pedig mikor Hanna pólyásbaba volt lefeküdt a babakocsi elé és addig ne ment el onnan amíg haza nem mentünk :)
Nekem minden pillanat, amit a kutyámmal tölthetek olyan érzést kelt bennem, hogy úristendeszeretem. :) Bármikor, amikor rossz kedvem van kimegyek hozzá, leülök, ő bekuporodik az ölembe, és addig nyalogat, amíg nem látja, hogy jobb kedvem van. :) Egyszerűen imádom ezt a kiskutyát. Mindenhova velem jön, a WC-re is elkísér.
Akkor nagyon meghatódtam, amikor elutaztam 1 hétre, és őt itthon kellett hagynom, és amikor hazaértem apukám mondta, hogy minden nap bejött a szobába, körülnézett, hogy hol vagyok és ha nem talált szomorúan kisétált a szobából, estére pedig bejött az ágyam lábához aludni. Nagyon szoros a kapcsolatunk, nagyon szeretem. :) Persze ezek nem nagy dolgok, de nekem akkor is néha többet jelent mindennél ez a kis állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!