Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt jó élménye mozi-randival kapcsolatban? Rossz élmény is jöhet.
háát nekem még nem volt ilyen mozis randim, most nyilván gáz vagyok xD, de mi a barátommal, inkább sétálunk, beülünk valahova, haverokkal vagyunk, iszunk, vagy valamelyikünk ágyában izzadunk :D
egyszer voltunk együtt moziba, de soha többet nem megyek vele:D
( a sztori, feltéve ha érdekel: na szóval! a karib tenger kalózait 4-et néztük, de jött az egyik haverunk is, mert őt is érdekelte a film. ez még nem is zavart volna, mert estére ivászat volt betervezve még pár másik haverral. de mivelhogy premier volt, tele volt a terem, alig volt szabad szék. előttünk egy 10-12 éves körüli kissrác ült, az a tipikus különc gyerek :D. a barátom meg a haverja arról beszéltek, hogy meg kéne dobálni pattogatott kukoricával, meg rugdosni a székét stb. én meg mondtam, hogy engem ne égessenek. végülis azt hiszem nem csináltak semmit, de húúú... nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek-e vagy akadjak-e ki :D dehogy én még egyszer be nem vállalom a mozit az száz!:D
ui.: nem jó, mert nem tudtok úgy egymásnak esni ....:P)
ja ha meg első randi, akkor meg nem nagyon tudtok beszélni közben, bár abból a szempontból jó, hogy film után ha beültök valahova, vagy elmentek sétálni, akkor kitárgyalhatjátok a filmet, ergo lesz miről beszélni :)
Nem rossz a mozi ,az előző komentben is megvan írva nagyon rossz ha nem tudtok miről beszélni,nagyon kínos tud lenni :)
És ha olyan lánnyal mész el akit már ismersz egy jó ideje az nagyon jó mert a fiúk általában csinálnak olyat,hogy bevisznek egy horror filmre és ha a lány fél oda bújhat a fiúhoz és ezt általában kihasználják a fiúk :)
Egyetértek, a mozis randi nem a legjobb. De persze mondom ezt úgy, hogy az egyik legjobb barátom moziba ment első randira a választottjával. Utána sétáltak egyet és nyaltak egy fagyit, viszont a filmet használva kiindulópontnak, el tudtak indítani egy beszélgetést, és annyira jól ment, hogy már 2 éve házasok :)
Nekem kellemetlen tapasztalataim vannak a mozis randiról, szóval ezért nem ajánlom. Írtad hogy jöhet rossz sztori is, szóval leírom az enyémet. Barátomék össze akartak hozni egy lánnyal, természetesen a moziba szerveztek nekünk egy találkát. De mit ad Isten, a lány egyik barátnője is épp akkor és épp oda ment ahova mi (nem tudom hogy véletlen volt-e vagy nem, de nem akarok naívnak tűnni). Szóval be a moziba, és természetesen a drága kis csajszi pont közénk ült. Így az este további része el volt cseszve. Elég megalázó érzés volt, és piszkosul idegesítő is. A végén váltottam vele pár szót, de inkább hagytam a fenébe.
szerintem kib.szott romantikus,ha átölel,megcsókol.áwww.
az én pasim miért nem visz moziba? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!