Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt jó élménye mozi-randival kapcsolatban? Rossz élmény is jöhet.
19:11 erre annyit tudok mondani h sziiiiivááás!:D
szerintem jo a mozis randi,romantikus tud lenni,ha olyan a film
nekünk is moziban volt ez első randi.
vagyis legeslegelőször buliban találkoztunk de nem együtt mentünk (szóval előtte megdumáltuk msnen hogy énis megyek a haverjaimmal meg ő is és majd bent tali) de ugye ott nem dumáltunk sokat, aztán az első igazi randi moziban volt (the expendables :D) és tök jó volt. meg szerintem ez első randi ígyis-úgyis kínos kicsit, szóval legalább a film alatt 'megszoktam' a helyzetet nem tudom értitek-e :) közben is váltottunk pár szót, akkor feloldódtunk és utána már könnyebben tudtunk beszélgetni. :D 9 hónapja vagyunk együtt :D
17/L
Igen rossz, amikor a randit elrontotta egy mellettem ülő büdös ember (nem a párom volt:P). Útálok azóta moziba járni, meg olyan is volt, hogy valaki rá akart dőlni, gondolta ott alszik egyet....ekkor nem randin voltam.
20/L
szerintem meg bekell vállalni első 1-2 randin azt hogy magatoktól tudjatok beszélni. ha már akkor kell egy film ami alapot adjon a beszélgetésre, az lehet, hogy nem lesz csönd, na de miért? mert volt egy film, ami nem lesz mindig! és akkor legközelebb amikor nem lesz film derül ki, hogy nemis tudtok beszélgetni.
mi 3. randin mentünk moziba, mert szar idő volt. addigra már körvonalazódott hogy talán akarunk vmit, úgyalakult hogy kézenfogva néztük végig a filmet. nemsokmindenre emlékszek belőle amugy, arra hogy nedvedzett a kukim már csak a gondolatra is hogy kézenfogva ülök egy lánnyal amoziban :D még aznap megtörtént az első csók, és attól a naptól "számítva" vagyunk együtt :)
szóval szvsz első randin semmiképp, de amúgy nemrossz program egy mozi, ha már meg van az alaphang, és tudtok beszélgetni mozin kivül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!