Megéri a 3D-s mozi? Milyen élmény?
Figyelt kérdés
Holnap mozizok, viszont fogalmam nincs, mit nézzek. 2012 nagyon érdekelne, az Avator viszont nem igazán. A gond csak az, hogy kiváncsi vagyok már milyen a 3D-s vetítés, viszont ilyen lehetőségre csak úgy van lehetőségem, ha az avatar című filmre veszek jegyet. Szóval, megéri? Jó élmény?2009. dec. 27. 22:50
1/4 anonim válasza:
figyelj szerintem jó dolog a 3D.
de csak azért hogy 3Dben filmet nézzek, nem néznék meg egy olyan filmet amit nem szeretnék.
ps. nekem nem tetszett a 2012. nagyon mű. mindig az éppenmegmenekülökdeaztjól...
3/4 anonim válasza:
Én amikor először láttam 3D filmet kicsit csalódott voltam,mert előtte ismerősöktől kérdeztem milyen,és hogy húú,hanyattesel a székben,meg olyan,mint ha ott lennél. Erre számítottam,de aztán nem volt ilyen nagy élmény. Nem mondom,más mint a sima mozi,vannak jó effektek,de én is azt mondom,hogy inkább várj egy olyan filmre 3D-ben,ami érdekel is.
4/4 anonim válasza:
szerintem megéri ,de attól függ milyen filmre mész.
PL anno én a Véres valentin(horror)-t néztem 3dben és nagyon jó volt télleg olyan volt mintha ott lennék.
de nlztem mást is (animációs filmet) ott viszont nekem felse tünt. szoval szerintem nem mindegy minél nézed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!