Melyik kutyafajtát utálod a legjobban? Miért? És melyik a kedvenced?
Én a német juhászokat mert amikor 10 éves lehettem rámtámatt ok nélkül és kergetett . Egészen a sulitól hazáig de csak úgy és meg is harapott(a kisujjamból hiányzik egy kis rész). Akinek német juhásza van azoktól bocsánatot kérek az övéké biztos nem ilyen de nekem volt szerencsém ezt átélni.A kutya pedig a mamáméké volt. De még nem szeretem a spánieleket mert szerintem egy kicsit sem szépek! Nem szeretem a westiket mert olyan bamba nagy fejük van , nem szeretem még a csivavákat se a yorkikat.
A kedvencem a havanese nekem is ilyen fajta kutyám van Lola! :)
-Van olyan kutyafajta, aminek a külseje nem nagyon tetszik
-Van olyan kutyafajta, aminek a "jelleme" nem a kedvencem, pl hiperaktív kutyák.
-De egyik kutyafajtát sem utálom, biztos van egy-kettő, amit nem tartanék, mert nem tetszik, vagy nem hozzám való, de egyik fajtát sem utálom.
Kérdező, te nem vagy kutyabarát, ilyen kérdést igazi kutyabarát ember nem tesz fel. És kamuzol is. Mi az, hogy 2-3-szor leírod, hogy Lola, aztán "elírás" címszó alatt már Szofi a neve. Kamu. Hány éves vagy? (mindjárt kiderül, hogy 25... gondolom amúgy a valóságban 11-12)
értelmes kérdés
én a havanese,bischonokat stb nem sokra értékelem - bár szépek -
de a magyar pásztorkutyák a kedvenceim :)
Én egyiket se utálom.
Kedvencem a Tacskó, Angol véreb, Puli és a keverék kutya.
Engem is kergetett már meg kutya olyan 10 éves koromban 2 Német juhász és 12 évesen meg egy Jagd terrier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!