Milyen élelmet szeret legjobban a kutya?
Itt arra gondolok hogy sokan csak táppal etetik a kutyát de egy az hogy az iszonyú drága és azthiszem a kutyának a jó csontnál nincs jobb vagy hogy van ez?
Egy labrador tulajdonos
na ez jó kérdés, erre aztán mindenféle választ fogsz kapni..
1ébként a csont nem táplálék, meg a tápok közt is van jó minőségű, ami nem is túl drága, igazándiból a bőség zavara van tápokból
A mi kutyánk vegyesen eszik.Tápot,konzervet,főtt kaját.
Általában keverni szoktuk nekik.Egyik nap ezt a másik nap azt.Csontot kajaként nem adunk,az csak ráadás az etetés után,de azt is van,hogy elássa.
csirke csontot miért nem?
puhára főtt csirkenyak / fej szerintem nyugodtan adható
Én csontot kb. 2 hetente 1x adok a kutyámnak, lapocka, vagy velőscsontot jól kifőzve. Csirkecsontot soha.
Nem azért tartozik a ragadozók családjába, mert csontot eszik, hanem azért, mert a hús kellene hogy legyen a fő tápláléka. Nyilván nem olcsó mulatság ezt biztosítani. Nekem kistestű kutyám van, száraztápot eszik reggelente, vacsorára pedig valamilyen húst. Zöldséggel vagy gyümölccsel.
nem, főzni a kutyára sokkal drágább. a csont nem táplálék. mi van benne szted ami annyira hasznos lenne? a kutya húsevő. az táplálék.
az otthoni főtt kajával az a baj h nem juttatsz a szervezetébe megfelelő menniységű vitamint és ásványi anyagot.
szerintem bárki szivesen ajánl neked megfizethető és jó minőségű tápokat. sztem 15kg 6800 ft josera bárány&rizs, ami szója, ízfokozó, tartósítószer és szinezék mentes, amgas fehérjetartalommal az nem lehet annyira rossz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!