Felsorolt kutyák fajták közül melyik illene legjobban hozzám? (Sok infó lent! )
Bearded Collie,Shetlandi Juhászkutya,Belga Juhászkutya,Malionis - ezek kint is teljesen jól el vannak, nagyon jók kutyás sportokra és juhászkutya lévén engedelmesek. De pl a beardednek nagyon sokat kell foglalkozni a szőrével. Az ősi típusú fajták (inuk, shar pei, spiccek nem túl engedelmesek) a nagytestűek mint a leonbergini vagy berni stb elég lusták.
A vizslákat elég problémás az udvaron tartani és mindig fáznak.
a goldent pedig simán csak nemszeretem...egyszer végignéztem egy golden támadást és azóta ez az egyetlen fajta amitől félek...
a macskával bármelyik jóba lehet, ha kiskorától együtt nevelitek őket, megszokja..a gyerekbarátságra is ugyanezt tudom mondani.:) a dobermann őrző kutya, de volt ismerősömnek 2x is..először csak ő meg a párja nevelték a kutyát, semmi baj nemvolt, megjött a kisgyerek, a kutya idegbeteg volt, nem fogadta el, nem volt hozzászokva. hamarosan elpusztult a kora miatt, jött egy másik dobi, az a "gyerekkel nőtt fel" és akárhogy nyúzta a kisgyerek, nem volt semmi agresszív hajlama:)
az sem mindegy mondjuk, hogy milyen gyerek mellé lenne. a nagyon kicsi gyerekek mellé a nagytestűek azért sem jók, mert nembiztos, hogy tisztában vannak a méretkülönbségekkel..
kintre mindegyik jó lenne ugyanúgy:)
de nézdcsak itt ez a teszt, segíthet választani:) pár kérdésre kell csak válaszolni, nem nagy dolog:) majd írd meg, hogy melyiket választod:)
Én ezeket a fajta kutyákat ajánlom neked!:D
Akita, Berni Pásztor, Beagle, Német spicc, Szamojéd Spicc, Shiba Inu.
Időpont ma 14:33
Az általad felsorolt fajtákon kívül még sok-sok fajta van, amelyik szeret úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!