Felsorolt kutyák fajták közül melyik illene legjobban hozzám? (Sok infó lent! )
Időpont ma 15:04
Azt hogy két vízi kutya maradt,azt a kérdező felsorolásából értettem.Persze sok kutyafajta szeret úszni,de vízes kutya nem sok van.
volt már kutyád?
ez is sokat számít,hogy első kutya vagy nem első kutya,mert első kutyának nem ajánlanám belga juhászt(malinois,groendael,tervueren ők 3-an mind belga juhászok),se kuvaszt,akitát,német dogot,dobermannt sem.
14 éves lány vagy,ő hozzájuk egy erősebb kezű gazda kell(lehet hogy az vagy,de a 14 éves lányok 95%-a nem ilyen)mert ha nem fogod őket erős kézzel,akkor nagyon rád tudnak szállni,és átvehetik a falka vezérséget.
családi kutyának gondoltad,ezért őket megint kizárnám,mert ők igazából egygazdás kutyák,egygazdát fogadnak el teljesen gazdájuknak.
ilyen sportolós családi kutyának,akivel tényleg biztos jól kijönnél:puli,leonbergi,golden retriever,sheltie(shetlandi juhász) én ezeket ajánlanám,főleg az első 3-at.
amúgy én 14/f vagyok,csak azért mondom,mert azért szerintem egy 14 éves korombeli lánynak ilyen kutyák valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!